Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η Ελένη εξόριστη στη Λέρο και ο Δούκας Υπουργός

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Οι Άγριες Μέλισσες τελείωσαν το βράδυ της Πέμπτης αφήνοντας ένα γλυκόπικρο αίσθημα στους τηλεθεατές. Συγκίνηση, πόνος, δάκρυα, αλλά και δικαίωση, ανακούφιση, αφού ο Δούκας και η Μυρσίνη πήραν αυτό που τους άξιζε. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες, όμως, έρχεται πολύ επιθετικά και νέα δράματα θα βιώσουν οι πρωταγωνίστριες και συγκεκριμένα η Ελένη.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η Ελένη εξόριστη στη Λέρο και ο Δούκας Υπουργός

Μπορεί ο Δούκας να είδε την αδερφή του την Ανέτ να πεθαίνει στα χέρια του προκειμένου να τον κάνει να συνειδητοποιήσει όλα τα εγκλήματα που έχει κάνει, μπορεί η Μυρσίνη να είδε τα παιδιά της να τους εναντιώνονται και να τους διώχνουν από το Διαφάνι, αλλά οι δύο χαρακτήρες δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη!

Στα τελευταία επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες είδαμε την Ελένη να αγοράζει δέκα στρέμματα γης και να μπορεί να κάνει μία νέα αρχή! Ωστόσο, ούσα τραγική φιγούρα, τα βάσανα δεν έχουν σταματημό και η αγαπημένη Λενιώ δε θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα ακόμη και με αυτά τα στρέμματα. Θα έρθει αντιμέτωπη με μία δύσκολη απόφαση. Ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα βρει την Ελένη σε μεγάλη απόγνωση, η οποία θα πάει να δουλέψει σε ένα εργοστάσιο, προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει κάτι στην οικογένειά της!

Όπως αναφέραμε, ο Δούκας δεν έχει πει ακόμη την τελευταία λέξη. Συνεχίζει ακάθεκτος τα εγκλήματά του και ετοιμάζει την επόμενη κίνησή του. Ο αδίστακτος χαρακτήρας θα τη γλιτώσει για ακόμη μια φορά και δε θα δικαστεί για τον φόνο του Θέμελη, ενώ μάλιστα με τον ερχομό της Χούντας θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη ισχύ! Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος

Με τη βοήθεια του Ακύλα Μεγαρίτη, θα καταφέρει να σκεπάσει αυτή την υπόθεση, ενώ μάλιστα θα γίνει Υπουργός της Χούντας! Αυτή η εξέλιξη θα αποβεί μοιραία για τους εχθρούς του, αφού όλοι οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές θα βρεθούν κατατρεγμένοι! Συγκεκριμένα, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες βρίσκει την Ελένη, τον Προκόπη και τον Φανούρη εξόριστους στη Λέρο! Ποια θα είναι η αντίδραση των αδερφών Σταμίρη και του Λάμπρου;

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της σειράς έχουν τεθεί σε παύση για μερικές εβδομάδες προκειμένου να δημιουργηθούν εκ νέου καινούργια σκηνικά! Υπενθυμίζουμε ότι η Μυρσίνη και ο Δούκας θα μετακομίσουν στη Λάρισα, ενώ πολλοί άλλοι χαρακτήρες θα μετακινούνται σε Αθήνα και Λέρο!

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες ΔούκαςΆγριες Μέλισσες Ελένη