Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η άφιξη του Ακύλα και τα βασανιστήρια της Ελένης

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Ο Ακύλας και η Ελένη θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στα νέα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Ο νέος αδίστακτος πρωταγωνιστής, παίρνει τη θέση του Βόσκαρη και του Δούκα μαζί, αποτελώντας τον νέο κακό χαρακτήρα που θα μας καθηλώσει. Πράγματι, στο στόχαστρό του θα βρεθεί η Λενιώ, η οποία, μαζί με τις αδελφές της, ήταν έμμεσα υπαίτιες για τον θάνατο του Αχιλλέα.

Άγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος: Η άφιξη του Ακύλα και τα βασανιστήρια της Ελένης

Από τη στιγμή που ο Μιλτιάδης πέθανε, η ανάγκη για εκδίκηση μεταφέρεται σε τρίτα άτομα. Μόνο που, δε θέλει να εκδικηθεί μόνον ο Ακύλας, αλλά και ο Μελέτης, ο οποίος έχασε δύο καλούς του φίλους στο σπίτι των Σταμίρη: Τον Σέργιο Σεβαστό και τον Αχιλλέα Μεγαρίτη. Το εκδικητικό παιχνίδι ξεκινάει στο Διαφάνι, με την Ελένη να κουβαλάει όλο το βάρος.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης επισκέπτεται το Διαφάνι μαζί με τη σύζυγό του την Ζωή και τα δύο τους παιδιά. Είναι ήδη προετοιμασμένος για όσα θα ακολουθήσουν, με την άφιξή του να μην είναι τυχαία. Ο Μελέτης έχει καταφέρει να τον πείσει πως ο στόχος είναι οι Σταμίραινες. Έτσι, ο Ακύλας θέτει ως στόχο την καταστροφή της Ελένης, με το μαρτύριο να ξεκινάει, στις Άγριες Μέλισσες.

Η εξορία δε θα είναι τίποτα μπροστά σε όλα όσα θα ακολουθήσουν. Η Ελένη θα αρχίσει να ζει ξανά με τον φόβο, ενώ δε θα διστάσει να μπει μπροστά, για να προστατεύσει τις αδελφές της. Έτσι, όλο το βάρος για τον φόνο του Αχιλλέα θα πέσει πάνω της. Ο Λάμπρος θα δεχτεί τα ίδια βασανιστήρια με την ίδια, καθώς δε θα φύγει λεπτό από το πλευρό της.

Η πρωταγωνίστρια, όμως, θα εξοριστεί στην Λέρο. Σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ζάχου στο Διαφάνι, όλα θα αλλάξουν οριστικά για την ίδια. Ο Ακύλας θα προσπαθήσει να πάρει με το μέρος του και τον Δούκα, εκείνος, όμως, δε θα δεχτεί να συνεργαστεί στο παιχνίδι εκδίκησης. Σύμφωνα με το TiVi, στόχος του είναι να ευνοηθεί από την εξουσία αυτή, χωρίς να μπλεχτεί ξανά στα ίδια μονοπάτια.

Ο μόνος που θα συμπαρασταθεί στα σχέδια του Ακύλα, θα είναι ο Μελέτης. Σιχαίνεται τις αδελφές Σταμίρη και τις θεωρεί υπεύθυνες για όλα. Θα κάνει τα πάντα για να μη μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις τους.

Ο εφιάλτης ξεκινάει για την πρωταγωνίστρια. Μόνο που Ακύλας δεν υπολογίζει πως τα βάσανα και οι δυσκολίες, έχουν κάνει ακόμα πιο σκληρή την Ελένη, στις Άγριες Μέλισσες.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος ΚύκλοςΆγριες Μέλισσες ΑκυλαςΆγριες Μέλισσες Ελένη