Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ακόμα ένας επεισοδιακός χωρισμός και μια επανασύνδεση που θα ανατρέψουν τα πάντα!

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Σε χλωρό κλαρί δεν θα μείνουν ούτε αυτή τη σεζόν ο Μελέτης και η Πηνελόπη. Παρόλο που στους προηγούμενους δύο κύκλους των «Άγριων Μελισσών» οι δύο τους έδειχναν να μη μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλο, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ακόμα ένας επεισοδιακός χωρισμός και μια επανασύνδεση που θα ανατρέψουν τα πάντα!

Και δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά αφού η Πηνελόπη θα φύγει από το Διαφάνι για να σπουδάσει και να συνεχίσει το έργο του άντρα της, του εισαγγελέα, που χάθηκε τόσο άδικα.

Στην πραγματικότητα δηλαδή η αρχή του τρίτου κύκλου θα θυμίζει αρκετά την αρχή του δεύτερου, όταν δηλαδή ο Μελέτης μετακόμισε στο Παρίσι για να ξεχάσει την Πηνελόπη.

Ο Μελέτης λοιπόν θα παραμείνει στο Διαφάνι και θα γίνει χειρότερος από ό,τι ξέραμε. Θα γίνει το πρωτοπαλίκαρο του Ακύλα, θα γίνει φανατικός υποστηρικτής της Χούντας και θα φτάσει στο σημείο να προδώσει και τους συγχωριανούς του.

Καμία γυναίκα στο Διαφάνι δεν θα γυρίσει να τον… κοιτάξει εκτός από την κόρη του Ακύλα. Ανάμεσά τους θα αναπτυχθεί μια φλογερή σχέση που θα συναντήσει πολλά εμπόδια. Το πρώτο ακούει στο όνομα «Ακύλας», που δεν θα δώσει εύκολα τη συγκατάθεσή του και το δεύτερο στο όνομα «Πηνελόπη».

Η Πηνελόπη θα επιστρέψει στο Διαφάνι και το πάθος με τον Μελέτη θα ξαναφουντώσει. Μόνο που η Πηνελόπη δεν είναι πια το άβουλο κοριτσάκι που ήξερε ο Μελέτης. Είναι μια δυναμική γυναίκα που στέκεται ενάντια στο καθεστώς της δικτατορίας και πολεμάει τους υποστηρικτές της.

Πώς θα αντιδράσει όταν αντιληφθεί τον ρόλο του Μελέτη; Μήπως του βγάλει τον καλό του εαυτό και τον κάνει να αντιληφθεί ποιος είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης που τόσο τον έχει σε υπόληψη; Μήπως με την αγάπη της η Πηνελόπη μεταμορφώσει τον Μελέτη, κάτι που δεν κατάφερε ούτε η ίδια του η μητέρα με τον θάνατό της;

Ο νέος κύκλος επεισοδίων των «Άγριων Μελισσών» προβλέπεται συναρπαστικός.

3os kyklosΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3ος Κύκλος