Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Βιολέτα και Παναγιώτης αλλάζουν στον νέο κύκλο

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Πολλοί αναρωτιούνται πως θα δούμε την αγαπημένη μας Βιολέτα τη νέα σεζόν. Πράγματι, όπως έχει δηλώσει και η ίδια η Θεοφανία Παπαθωμά, η Βιολέτα θα αλλάξει πολύ στις Άγριες Μέλισσες, όπως αντίστοιχα και ο Παναγιώτης. Οι δυο τους έχουν μία ιδιαίτερη φιλία, η οποία κρατάει χρόνια. Είναι εκεί ο ένας για τον άλλον, με την στήριξη να είναι αμοιβαία σε όλες τις στιγμές, καλές και κακές.

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Βιολέτα και Παναγιώτης αλλάζουν στον νέο κύκλο

Η Βιολέτα θα επιστρέψει διαφορετική στο Διαφάνι. Μετά τον θάνατο του Μιλτιάδη, αλλά και εξαιτίας της νέας πολιτικής κατάστασης, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για εκείνη. Πολλά δημοσιεύματα τελευταία αναφέρουν πως εκείνη και ο Παναγιώτης θα έρθουν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα κάτι πολύ τρυφερό και όμορφο να γεννιέται ανάμεσα στους δύο χαρακτήρες.

Όπως δήλωσε ο Αλέξανδρος Καλπακίδης πρόσφατα σε συνέντευξή του στο TV24, κάτι τέτοιο θα είχε ενδιαφέρον. Περισσότερο ενδιαφέρον, όμως, θα είχε η σχέση τους να παραμείνει ως έχει. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Έχω δει κι εγώ να το γράφουν αυτό, κάποιοι θα ήθελαν να συμβεί, αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι έχουν σκεφτεί οι υπέροχοι σεναριογράφοι μας, η Μελίνα και ο Πέτρος. Μπορεί και να μη καταλήξουν σε ερωτική σχέση ο Παναγιώτης και η Βιολέτα στις Άγριες Μέλισσες, θα έχει για μένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κρατηθεί σε φιλικό επίπεδο αυτή η βαθιά αγάπη που έχουν μεταξύ τους”.

Όπως και να έχει, οι δυο αυτοί χαρακτήρες θα δοκιμαστούν αρκετά, ειδικά μετά την εξορία του Προκόπη στη Λέρο. Μία σκοτεινή περίοδος έρχεται στο Διαφάνι και φέρνει ανατροπές στις ζωές των ηρώων.

3η σεζόνΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3η ΣεζόνΑλέξανδρος ΚαλπακίδηςΘεοφανία Παπαθωμά