Άγριες Μέλισσες 3η Σεζόν: Στα δίχτυα της νύχτας Μπλεγμένοι Κωνσταντής – Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες 3η Σεζόν: Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα χτίσουν το δικό τους νυχτερινό κέντρο, χτίζοντας παράλληλα μία νέα ιστορία στις Άγριες Μέλισσες. Φυσικά, η διατήρηση μιας τέτοιας επιχείρησης δεν αποτελεί εύκολη υπόθεση, ειδικά τα δύσκολα εκείνα χρόνια. Η νυχτερινή απαγόρευση, οι έλεγχοι και οι κρυφές συνομωσίες με κίνδυνο τη ζωή των τολμηρών.

Άγριες Μέλισσες 3η Σεζόν: Στα δίχτυα της νύχτας Μπλεγμένοι Κωνσταντής – Νικηφόρος

Τίποτα δε θα είναι το ίδιο. Τα δύο αδέλφια θα συμμαχήσουν, θα αφήσουν πίσω τους έχθρες, ζήλιες και διαφωνίες. Μπορεί να μεγάλωσαν χωριστά, μπορεί να διέφεραν, να μην ταίριαζαν σαν παιδιά, όμως τώρα θα είναι ενωμένοι. Όσο για τον Μελέτη; Ο Κωνσταντής φαίνεται πως έχει τραβήξει κόκκινη γραμμή, όσο κι αν αυτό τον πονάει.

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος θα μένουν μαζί στις Άγριες Μέλισσες, κοντά στο νυχτερινό τους κέντρο, τη νέα μπουάτ της περιοχής. Οι δυο τους καταφέρνουν να συνδυάσουν τα όνειρα και τις δεξιότητές τους. Για τον Νικηφόρο αποτελεί κάτι δημιουργικό, κάτι μοντέρνο, κάτι διαφορετικό για τα δεδομένα της χώρας. Για τον Κωνσταντή αποτελεί μία νέα επιχειρηματική πρόκληση που καλείται να αντιμετωπίσει.

Οι δυο τους συνεργάζονται, με τις δυσκολίες να μη λείπουν. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoiler, τα δύο αδέλφια θα μπλέξουν με άτομα και κόσμο της νύχτας. Μπορεί οι μπουάτ να φημίζονταν ως στέκια ήσυχα και φοιτητικά, η εποχή της δικτατορίας, όμως, επιφέρει αλλαγές.

Το μικρό τους κουτούκι θα γίνει το στέκι, στο οποίο θα καταστρώνονται πολλά σχέδια, ενώ ο κόσμος που θα μπαινοβγαίνει δε θα έχει πάντοτε τις καλύτερες προθέσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής ετοιμάζονται να κάνουν τη διαφορά, στις Άγριες Μέλισσες, μέσα από το μικρό τους νυχτερινό κέντρο. Οι τηλεθεατές ζητούν να δουν την Δρόσω να τραγουδάει σε αυτό το μέρος, με την παρέα του Μπάμπη Βαμβακά. Μπορούν οι αναμνήσεις να διαγραφτούν τόσο εύκολα;

3η σεζόνΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3η ΣεζόνΆγριες μέλισσες κωνσταντήςΆγριες Μέλισσες Νικηφόρος