Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ακόμη εχθρό

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ακόμη εχθρό, στα νέα επεισόδια. Εκτός από τις αδελφές Σταμίρη, μία ακόμη ηρωίδα θα μπει στο στόχαστρο του πρωταγωνιστή. Συγκεκριμένα, ο Ακύλας Μεγαρίτης και η Πηνελόπη θα ξεκινήσουν έναν σκληρό πόλεμο, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Ο Ακύλας Μεγαρίτης θα έρθει αντιμέτωπος με έναν ακόμη εχθρό

Εκείνη, επιστρέφει στο Διαφάνι αποφασισμένη να συνεχίσει το έργο του Αλέξη. Η είδηση για το πως πέθανε πραγματικά ο αγαπημένος της, δε θα αργήσει να γίνει γνωστή. Η Πηνελόπη θα κυνηγήσει τον Ακύλα για εκδίκηση, όπως ο Ακύλας κυνηγά τις αδελφές Σταμίρη. Ποιος θα κερδίσει αυτόν τον αγώνα αίματος;

Τα γεγονότα αυτά έχουν σβήσει κάθε ερωτικό συναίσθημα για τον Μελέτη. Η Πηνελόπη δεν μπορεί να τον δει ξανά όπως παλιά, ειδικά μετά την στήριξη που ο ίδιος δίνει στον Ακύλα. Παρόλα αυτά, δε θα διστάσει να θελήσει να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα ο Μελέτης και ο Ακύλας Μεγαρίτης να έρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση για την Πηνελόπη, στις Άγριες Μέλισσες.

Εκείνη, όμως, δε θα διστάσει ούτε λεπτό. Οι έρευνες εναντίον του ξεκινούν, όπως επίσης και οι έρευνες εναντίον των γονιών της. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα τρέξουν να την προστατεύσουν, κρατώντας την μακριά από τα σχέδιά της. Άλλωστε, η ίδια θα βαδίσει σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια, θέτοντας σε κίνδυνο τον εαυτό της πολλές φορές.

Έτσι, ο Ακύλας δε θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις αδελφές Σταμίρη, αλλά και την Πηνελόπη. Τα σχέδιά του θα έρχονται ένα προς ένα στο φως, με την κόρη του Δούκα και της Μυρσίνης να μπαίνει συνεχώς εμπόδιο σε αυτά. Ποιες θα είναι οι κινήσεις του, προκειμένου να την “εξοντώσει”;

3η σεζόνΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3η ΣεζόνΆγριες Μέλισσες Ακυλας