Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Η Ασημίνα βιώνει την απόλυτη κόλαση

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Η Ασημίνα βιώνει την απόλυτη κόλαση στις Άγριες Μέλισσες, με την χούντα να αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή της. Θέλοντας ένα καλύτερο μέλλον για τον γιο της, αλλά και εκνευρισμένη με την κατάσταση που επικρατεί στο Διαφάνι με τις εξορίες, αποφασίζει να δράσει.

Άγριες Μέλισσες 3η σεζόν: Η Ασημίνα βιώνει την απόλυτη κόλαση

Ο Ακύλας ασκεί τον απόλυτο έλεγχο στο χωριό, βάζοντας τον Μελέτη και τα παλικάρια του να καθαρίζουν για χάρη του. Ο ίδιος δείχνει ένα καλό πρόσωπο, με αποτέλεσμα λίγοι να τον υποψιάζονται από την αρχή. Στόχος του είναι να καταστρέψει τις Σταμίρη και το καταφέρνει. Μόνο που η Ασημίνα χαράζει τη δική της πορεία…

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το περιοδικό Τηλεόραση, η Ασημίνα θα βιώσει τον δικό της Γολγοθά. Η δράση της θα είναι έντονη, ενώ θα συμμετέχει κρυφά σε αντιστασιακές οργανώσεις. Στην αρχή, θα ξεκινήσει υποθάλποντας και βοηθώντας όσους αγωνίζονται κατά του καθεστώτος. Θα τους κρύβει, θα τους παρέχει πρώτες βοήθειες και φαγητό.

Στη συνέχεια, θα αρχίσει να αποκτά λόγο και δύναμη στις οργανώσεις αυτές, αποτελώντας ενεργό μέλος. Ενώ όλα αυτά θα γίνονται κρυφά, η ταυτότητά της δε θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Σύντομα οι χουντικοί θα ανακαλύψουν τη δράση της και θα την απομακρύνουν από το Διαφάνι. Δε θα την οδηγήσουν στην εξορία, γιατί αυτό δε συμφέρει τον Ακύλα. Θέλει να έχει και τις τρεις.

Η Ασημίνα στις Άγριες Μέλισσες στην οργάνωση κατά της χούντας
Αντίθετα, θα την βασανίσουν αρκετά, με την ίδια να υποφέρει. Θα την πιέσουν να αποκαλύψει τα μυστικά της οργάνωσης, αλλά και να προδώσει τα “αδέλφια” της. Η Ασημίνα θα αρνηθεί, φωνάζοντας πως είναι διατεθειμένη να θυσιαστεί, στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να προστατεύσει τους ίδιους και την δράση τους ενάντια στη χούντα. Ο Νικηφόρος θα χάσει το μυαλό του με αυτή την εξέλιξη.

Η Ασημίνα είναι όλη του η ζωή. Το ζευγάρι αυτό θα έρθει ξανά κοντά, δείχνοντας πως η αγάπη τους δεν έσβησε ποτέ. Απλώς, θάφτηκε.

3η σεζόνΆγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 3η Σεζόν