Άγριες Μέλισσες 17/12/19: Μάρτυρας κλειδί εμφανίζεται για τον Γιάννο

Άγριες Μέλισσες 17/12/19: Η Δράσω ξεμυαλίζεται από τη ζωή των ηθοποιών και πιο πολύ από τον Παύλο, τον τραγουδιστή. Και εκείνος, όμως, δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνη και βάζει σκοπό να την πείσει να τον ακολουθήσει και στα υπόλοιπα μέρη που θα επισκεφθεί.

Άγριες Μέλισσες 17/12/19: Μάρτυρας κλειδί εμφανίζεται για τον Γιάννο

Η Δρόσω, όμως, ξέρει πως η Ελένη δεν θα συναινέσει εύκολα με μία τέτοια απόφαση. Όπως και γίνεται.

Η Ελένη δεν μπορεί να καταλάβει την αλλαγή στη συμπεριφορά της μικρής αδελφής της καθώς και την ανάγκη της να φύγει από το χωριό.

Παράλληλα, ο Κλεομένης, προσπαθώντας να βολιδοσκοπήσει την περιουσία της Πηνελόπης, προσεγγίζει τον Κωνσταντή προκειμένου να τον φέρει με το μέρος του.

Εν τω μεταξύ, η Ανέτ συνεχίζει να ερευνά την παλιά ιστορία που αφορά τον Δούκα και την περιουσία που τους άφησε ο πατέρας τους. Τότε, μαθαίνει με έκπληξη πως η Αγορίτσα έχει φυλάξει κρυφά από τον Δούκα όλα τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και της ζητάει να τα δει μήπως καταφέρει να μάθει κάτι.

Πάνω στην έρευνα που κάνει, όμως, έρχεται αντιμέτωπη με κάποια καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειάς της, τα οποία δεν μπορούσε καν να φανταστεί.

Από την άλλη, ο Δούκας εκμεταλλεύεται την αγάπη της Ασημίνας για τον Νικηφόρο και την παρουσία της στο σπίτι τους και την πιέζει να πείσει την Ελένη να πουλήσει τα χωράφια της. Άγριες Μέλισσες 17/12/19

Μάλιστα, της μιλάει με τέτοιο τρόπο που για πρώτη φορά η Ασημίνα έρχεται αντιμέτωπη με αυτά που περιμένουν τις τρεις αδελφές αν δεν το κάνει.

Η Ασημίνα, όμως, νιώθει πίεση από όλους μέσα σε αυτό το σπίτι και καθώς ο Νικηφόρος, ο οποίος είναι ψυχραμένος μαζί της ακόμα λόγω του βιβλίου, δεν βρίσκεται δίπλα της για να τη βοηθήσει, είναι έτοιμη να λυγίσει νιώθοντας μοναξιά.

Από την άλλη, ο Λάμπρος ζηλεύει τον Κυπραίο, ο οποίος φαίνεται να κερδίζει έδαφος στη μάχη για την καρδιά της Ελένης.

Την επόμενη μέρα, ο Κυπραίος ανακαλύπτει έναν πιθανό μάρτυρα, έναν βοσκό, στον φόνο του Γιάννου και κάνει τα πάντα προκειμένου να τον συναντήσει και να μάθει τι ακριβώς έγινε το μοιραίο βράδυ που άλλαξε τις ζωές όλων, αλλά και αποδείξεις για την ενοχή του Δούκα για τη δολοφονία του ανιψιού του.

Ο Κυπραίος πείθει τελικά τον βοσκό να τον εμπιστευτεί, και αυτός του ομολογεί ποιους και τι είδε το βράδυ της δολοφονίας του Γιάννου και είναι πλέον σίγουρος για την εμπλοκή του Δούκα.

Έτσι, σκέφτεται με ποιον τρόπο θα εκμεταλλευτεί αυτή την αποκάλυψη προς όφελος του αλλά και τι αντάλλαγμα θα ζητήσει από τον Σεβαστό για να μη βγει η αλήθεια στο φως.

Άγριες ΜέλισσεςΆγριες Μέλισσες 17/12/19Άγριες Μέλισσες ΕπεισόδιαΆγριες Μέλισσες σήμεραΆγριες Μέλισσες σημερινό επεισόδιο