ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Το Διαφάνι ετοιμάζετε για τον γάμο

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη για την επίθεση στον Μιλτιάδη, αλλά εκείνοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά. Παράλληλα, η μέρα του γάμου του Νικηφόρου και της Ασημίνας φτάνει, ενώ η Δράσω παλεύει να κρύψει τη ζήλια που νιώθει για τον έρωτα

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19: Το Διαφάνι ετοιμάζετε για τον γάμο

Ο Μιλτιάδης συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι.

Ο Προύσαλης ανακρίνει τον Κωνσταντή και τον Μελέτη ως ύποπτους με σκοπό να τους πιέσει να ομολογήσουν πως εκείνοι ευθύνονται, προκαλώντας όμως την οργή του Δούκα.

Παράλληλα, ο Νικηφόρος μαθαίνει από την Ανέτ πως ο Δούκας έχει αδικήσει τον Μιλτιάδη σε ό,τι αφορά τη διαθήκη του πατέρα Σεβαστού και είναι αποφασισμένος να βοηθήσει τη θεία του να διορθώσουν αυτή την αδικία.

Μην χάσετε: Η Ασημίνα Μετακομίζει Στους Σεβαστούς

Από την άλλη, η Ελένη προσεγγίζει τη Βιολέτα, η οποία προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια της, καθώς ακόμη όλοι οι κάτοικοι του χωριού τής γυρνούν την πλάτη, κ της ανοίγει την καρδιά της. Οι δύο γυναίκες μιλούν ειλικρινά π μ στην άλλη και έρχονται πολύ κοντά.

Παράλληλα, η Ελένη μετά και όσα έμαθε για το παρελθόν είναι αποφασισμένη να προχωρήσει την ζωή της και ο Κυπραίος είναι εκεί για εκείνη. Ο Θωμάς, όμως, αποφασίζει να της αποκαλύψει την πραγματική του σχέση με τον Δούκα. ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19

Από την άλλη, ο τελευταίος επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δύο αδέλφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο γάμος πάντως ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο θα γίνει κανονικά, αν και οι εξελίξεις που αναμένονται θα είναι καταιγιστικές!

Δες φωτογραφίες από τις ετοιμασίες του γάμου:

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

02/12/19gamosnikiforosΆγριες ΜέλισσεςΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 02/12/19ΑσημίναΔιαφάνι