ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Κατερίνα αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα της Όλγας για τις σπουδές της κι αυτό τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Γιώργο. Κι ενώ ο Άρης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα στους στάβλους, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ένα στοιχείο απειλεί να αποκαλύψει την αληθινή του ταυτότητα.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της

Όσο για τη Ρένα, κάποιες περίεργες κινήσεις την κάνουν να υποπτεύεται ότι η Όλγα θέλει το κακό της, όμως όταν ανακαλύψει ότι δεν είναι αυτή υπαίτια, η ανησυχία της μεγαλώνει ακόμη περισσότερο.

Η Όλγα ξεπερνάει τον κίνδυνο και βγαίνει από το νοσοκομείο. Η Νάντια βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον φόνο του παραλίγο βιαστή της. Ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να τη βοηθήσουν όπως μπορούν, όμως κάποια στοιχεία που βρίσκει ο Διοικητής την επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα, ο Στέφανος κι ο Κωστής κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για το ταξίδι στη Βοστώνη, όταν ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι, τη νύχτα του φόνου του Βλάσση, εκείνος ήταν με την Κατερίνα σε ξενοδοχείο.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler