ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Το αντικείμενο αυτό θα κινήσει υποψίες

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο Άρης ξέρει, πως αν ο Βλάσσης της αποκαλύψει την αλήθεια, η Όλγα θα βάλει άλλους να σκοτώσουν και τον Βλάσση και τον ίδιο.  Ο Αλέξης αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, αφού έχει αποφασίσει πια να φύγει μόνιμα στην Αθήνα.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Το αντικείμενο αυτό θα κινήσει υποψίες

Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάσση. Εκείνος εκβιάζει την Όλγα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Η Όλγα αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι, αλλά παράλληλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει. Όσο η Φιλιώ παλεύει για τη ζωή της, ένας νέος κίνδυνος την απειλεί. Μια αναπάντεχη συνάντηση προκαλεί σοκ στην Όλγα και απειλεί να ανατρέψει τα δεδομένα για αυτήν.

Η συνάντηση της Όλγας με τη Μυρτώ στο χωριό ανοίγει νέο μέτωπο. Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς, διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο, ενώ η Όλγα καταστρώνει σχέδιο να την διώξει. Έτσι, απειλεί τον Στέφανο ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη Μυρτώ και απαιτεί απ’ αυτόν, να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα.

Ενώ ο Άρης μαθαίνει τυχαία απ’ την Ελπίδα την πραγματική καταγωγή του Αλέξη, καθώς κι ότι εκείνος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το χωριό για πάντα. Κι ενώ η Όλγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της, ένα προσωπικό αντικείμενο της Μυρτώς θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες επικίνδυνες υποψίες.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler