ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Θα ανακοινώσουν το διαζύγιο τούς

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο Στέφανος συγκρούεται με την Όλγα για τη Μύρτω. Στο μεταξύ, καταθέτει συμπληρωματική μαρτυρία, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης και το σχέδιό της να αποφύγει την κατηγορία της δολοφονίας Βλάσση έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Αυτή η τροπή των πραγμάτων προκαλεί ένταση μεταξύ του Στέφανου και της Όλγας, καθώς πιστεύει ότι προσπαθεί να χειραγωγήσει την κατάσταση προς όφελός της. Ωστόσο, η Όλγα επιμένει ότι δεν έχει απώτερα κίνητρα και απλώς προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της και τους αγαπημένους της. Ο Μάνος και η Νάντια τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Και οι δύο διστάζουν να επιδιώξουν μια ρομαντική σχέση λόγω της πολυπλοκότητας των τρεχουσών συνθηκών τους και του φόβου για το τι μπορεί να σκεφτούν οι άλλοι.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Θα ανακοινώσουν το διαζύγιο τούς

Ο Άρης βάζει στο κεφάλι της Όλγας την ιδέα να ξεφορτωθεί τον Αντώνη από την παρέα. Η Όλγα αρχικά αντιστέκεται στην πρόταση, αλλά τελικά αποφασίζει να την ακολουθήσει για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα. Η Φιλιώ αδυνατεί να διαχειριστεί τη τραύματα της και τελικά υποκύπτει στα τραύματά της, προκαλώντας μεγάλη θλίψη σε όλο το χωριό. Ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι συντετριμμένοι από τον θάνατο της Φιλιώς και δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι έχει φύγει πραγματικά. Αγωνίζονται να συμβιβαστούν με την απώλεια τους και προσπαθούν να βρουν παρηγοριά ο ένας στην παρέα του άλλου.

Στο μεταξύ ξεκινούν οι έρευνες για τη δολοφονία του Βλάσση και ένας νέος διευθυντής έρχεται από την Αθήνα για να αναλάβει την υπόθεση. Ο Στέφανος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θέλει να προχωρήσει το διαζύγιό τους και συμφωνούν να το ανακοινώσουν. Η απόφαση αυτή προκαλεί ένταση μεταξύ τους, καθώς η Ελπίδα διστάζει να αφήσει τη ζωή που έχουν φτιάξει μαζί. Την ίδια ώρα, η υγεία του Κωστή κλονίζεται και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος και η Ελπίδα αφήνουν στην άκρη τις διαφορές τους και ενώνονται για να τον στηρίξουν.

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler