Άγρια Γη Spoiler: Τα νέα στο μαιευτήριο δεν είναι αυτά που περίμεναν

Άγρια Γη Spoiler: Είκοσι οκτώ χρόνια μετά, η Ελπίδα είναι παντρεμένη με τον Στέφανο και έχουν έναν γιο, τον Κωστή. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, η Ελπίδα δεν ξέχασε ποτέ τον παιδικό της φίλο, Νικόλα. Η «Άγρια πλαγιά» ανήκει πλέον στη μητέρα της Όλγα Γρίβα, που παλιά ήταν η γραμματέας του Πέτρου, με τον οποίο διατηρούσαν παράνομο δεσμό. Αμέσως μετά την τραγωδία που χτύπησε την οικογένεια Γαλάνη, η Όλγα παντρεύτηκε τον Αντώνη, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο τους Αλέξη. Την ίδια ώρα, ο Άρης Μάρκου, επαγγελματίας στρατιώτης που επιχειρεί σε αποστολές στην Αφρική, πέφτει σε ενέδρα και τραυματίζεται στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του φίλου.

Άγρια Γη Spoiler: Τα νέα στο μαιευτήριο δεν είναι αυτά που περίμεναν

Στο παρελθόν, η Όλγα μένει έγκυος από τον Πέτρο και προσπαθεί να τον πείσει να κρατήσουν το παιδί, αλλά εκείνος επιμένει να κάνει έκτρωση. Τότε εκείνη opγανώνει με τη βοήθεια του φίλου της, του Χρήστου, ένα σκοτεινό σχέδιο εκδίκησης που θα αλλάξει δραματικά τις ζωές όλων. Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται και σημαίνει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ ταυτόχρονα η μητέρα του, η Μυρτώ, πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Τα νέα όμως από το μαιευτήριο δεν είναι ακριβώς αυτά που περίμεναν. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας καταφέρνει να ξεφύγει από τους απαγωγείς του. Στο παρόν, η Ελπίδα περνάει κρίση στον γάμο της με τον Στέφανο, εξαιτίας της υπερβολικής ζήλιας του. Από την άλλη, η Όλγα έχει εξελιχθεί σε σημαντική επιχειρηματία της περιοχής και δείχνει τρομερή αδυναμία στον γιο της τον Αλέξη. Την ίδια ώρα ο τραυματισμένος Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο στην Ελλάδα και ο πατέρας του, ο Μιχάλης, αγωνιά όταν μαθαίνει ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η Ελπίδα μέχρι σήμερα που μεγάλωσε θέλει να μάθει τι απέγινε, για αυτό απευθύνεται στον Γιώργο, τον ιδιωτικό ερευνητή. Εκείνος από την άλλη εντοπίζει την παλιά γνωριμία της Όλγας με τον Χρήστο. Ο Άρης αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Χρήστου Τσακίρη τον απαγωγέα του, που σκότωσε τον πατέρα του μπροστά του και ξαναφέρνει στο μυαλό του τα γεγονότα που σημάδεψαν και άλλαξαν δραματικά τη ζωή του.  Στο πλευρό του είναι τα πάντα ο Μιχάλης, ο άνθρωπος που τον μεγάλωσε και ο φίλος του Μάvoς. Η Ελπίδα, μετά από ένα τρομερό ξέσπασμα ζήλιας του Στέφανου, αποφασίζει να πάρει το παιδί και να φύγει. Παράλληλα, ο Άρης, σοκαρισμένος, μαθαίνει μετά από τόσα χρόνια ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή του και την καταστροφή της οικογένειάς του.

Για την αρχική σελίδα « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler