ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: ΣΟΚ! Της ανακοινώνει πως πρέπει να διακόψουν

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: H Ελπίδα κατηγορεί την Όλγα ότι γνωρίζει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει. Η μητέρα της, ακόμη μία φορά, υπεκφεύγει λέγοντάς της ψέματα. Παράλληλα, ανάμεσα στη Μυρτώ και στον Στέφανο αρχίζει να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη. Οι ώρες περνούν και ο Γιώργος αποφεύγει την Όλγα, μετά τα δημοσιεύματα σε βάρος της.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: ΣΟΚ! Της ανακοινώνει πως πρέπει να διακόψουν

Ο Άρης παίρνει τα αποτελέσματα του τεστ DNA και ανακαλύπτει πως η Ελπίδα είναι αδελφή του. Έτσι, από φασίζει να μείνει μακριά της, αγνοώντας πως αυτό είναι ένα ψέμα του Μιχάλη. Από την άλλη, η Όλγα εκβιάζει τον Λουκά, ενώ στη συνέχεια ο Αντώνης της ανακοινώνει το τέλος του γάμου τους. Όλα γκρεμίζονται γύρω του με το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος είναι αδελφή του. Βέβαια, ο άντρας αγνοεί πως όλο αυτό είναι ένα κόλπο και ψέμα του Μιχάλη για να τον προστατεύσει, ώστε να μείνει μακριά από τη συγκεκριμένη οικογένεια.

Την ίδια στιγμή, ο Άρης συναντάει την Ελπίδα και της ανακοινώνει πως πρέπει να διακόψουν. Στο άκουσμα της είδησης, εκείνη διαλύεται κι αυτός αποφασίζει να φύγει για πάντα από το κτήμα. Δίχως να κάνει χρόνο, ανακοινώνει στην Όλγα την απόφασή του, αλλά η γυναίκα κάνει τα πάντα για να του αλλάξει γνώμη για να μην παραιτηθεί. Τότε, λοιπόν, του κάνει μία δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, να βοηθήσει τον Μάνο να πάει στο εξωτερικό για θεραπεία, με την προϋπόθεση να παραμείνει ο ίδιος στην Άγρια Πλαγιά. Από την άλλη, η Ρένα παίρνει την απόφαση και ζητάει από τον Αντώνη να χωρίσουν.

Η Ελπίδα αδυνατεί να καταλάβει την απόφαση του Άρη να χωρίσουν. Έτσι, λοιπόν, συγκρούεται μαζί του, καθώς αισθάνεται προδομένη. Εν τω μεταξύ, ο Γιώργος έχει αρχίσει να φτάνει κοντά σε πληροφορίες για την εξαφάνιση του Νικόλα Γαλάνη, προκαλώντας έντονη ανησυχία στον Μιχάλη, που νιώθει ότι ο κλοιός γύρω τους σφίγγει. Στη συνέχεια, ο Γιώργος πάει να στήσει παγίδα κατά της Όλγας έχοντας ως «δόλωμα» τη Ρένα, αλλά το σχέδιό του γυρίζει μπούμερανγκ και η γυναίκα βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Για την αρχική σελίδα « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler