ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ψάχνει τρόπο για να απαλλαγεί από εκείνη μια για πάντα

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Μυρτώ έχοντας την Αθηνά δίπλα της, θέλει να πάρει πίσω το όνομα της και την πραγματική της ταυτότητα, ενώ δίνει άλλοθι στον Στέφανο, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση εναντίον της Φιλιώς. Την ίδια στιγμή ο Βλάσης δεν παρατάει την προσπάθεια του και την έχει στήσει στο νοσοκομείο, για να βγάλει από τη μέση την Φιλιώ. Στο μεταξύ, η Ελπίδα αποκαλύπτει στον Άρη την καταγωγή του Αλέξη. Σύντομα η Μυρτώ φτάνει στο σπίτι της Όλγας, όμως κάποιο προσωπικό της αντικείμενο θα της δημιουργήσει έντονες υποψίες…

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ψάχνει τρόπο για να απαλλαγεί από εκείνη μια για πάντα

Ο Βλάσης εκβιάζει την Όλγα, την Αθηνά και τον Μιχάλη, από τον οποίο ζητάει να του βρει πλαστά έγγραφα για να μπορέσει να το σκάσει, ενώ παράλληλα καταφέρνει να πάρει το όπλο του Λουκά και γίνεται ακόμα πιο επικίνδυνος… Ο Μιχάλης για να προστατέψει τον Άρη αναγκάζεται να υποκύψει στους εκβιασμούς του, ωστόσο αυτό θα φέρει κακή κατάληξη για τον ίδιο.

Η Όλγα από την πλευρά της προσπαθεί να βρει τρόπο για να απαλλαγεί από εκείνη για πάντα. Έτσι, εκβιάζει τον Στέφανο πως αν δεν την ξανά κλείσει στο ίδρυμα, θα τον διασύρει. Αρχικά ο Στέφανος φαίνεται να υποκύπτει, αλλά τελικά ζητάει βοήθεια από τον Άρη για να την αντιμετωπίσουν οι δυο τους.

Ο Άρης αποχαιρετά στεναχωρημένος τον Αλέξη, όμως δεν τολμά να του πει την αλήθεια, ενώ η Ελπίδα φοβάται ότι ο Βλάσης θα θελήσει να πάρει εκδίκηση. Ο Μάνος αποφασίζει να βάλει τέλος στη σχέση του με την Αθηνά. Σοκαρισμένη, η Αθηνά θυμάται τον σταυρό της Μυρτώς, κι έτσι εκείνη και ο Γρηγόρης δεν αργούν να μάθουν πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης. Αυτό που δεν ξέρουν όμως, είναι αν πρέπει ο Στέφανος να μάθει ότι είναι αδέρφια με τον Άρη. Στο μεταξύ, η Όλγα ζητάει από τον Άρη να την προφυλάξει από τον Βλάση και του δίνει το όπλο της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler