ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο οργανισμός της την προδίδει

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιεσμένη από τις έρευνες για τη δολοφονία του Βλάση και ο οργανισμός της την προδίδει. Η γυναίκα καταρρέει και οδηγείται στο νοσοκομείο.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο οργανισμός της την προδίδει

Η δολοφονία του όμως Βλάση έχει αναστατώσει τους κατοίκους στην Άγρια Πλαγιά, οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και, όπως θα δούμε, ύστερα από μία νέα κατάθεση της Όλγας, ο Στέφανος συλλαμβάνεται και κρατείται ως κύριος ύποπτος. Σύμφωνα με πληροφορίες η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, ενώ η Όλγα μετανιώνει για την πράξη της.

Φανερά στενοχωρημένη, ομολογεί στον Άρη πως αυτή ευθύνεται που εκείνος και ο Στέφανος μπήκαν στο κάδρο των υπόπτων. Η Όλγα πηγαίνει στο τμήμα με νέες κατηγορίες!

Η γυναίκα, πιεσμένη από παντού, αισθάνεται να απειλείται επικίνδυνα και ξαφνικά καταρρέει. Αμέσως τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τής κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, ωστόσο η γυναίκα ξεπερνάει τον κίνδυνο. Οι γιατροί τής προτείνουν ηρεμία και ξεκούραση και την επομένη τής δίνουν εξιτήριο. Κι ενώ η γυναίκα επιστρέφει στο σπίτι της φαίνεται πως ο νέος διοικητής δεν πρόκειται για την αφήσει σε ησυχία, καθώς σύντομα την επισκέπτεται στο σπίτι της θέτοντάς της κάποια σοβαρά ερωτήματα.

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler