Άγρια γη spoiler: Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται

Άγρια γη spoiler: Ο μικρός Νικόλαος χάνεται και χτυπάει συναγερμός στο σπίτι της οικογένειας Γαλάνη, ενώ η μητέρα του Μυρτώ πηγαίνει να γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Όμως τα νέα από το μαιευτήριο ξεπέρασαν τις προσδοκίες τους. Σοκαρισμένη είναι η μικρή Ελπίδα από την απαγωγή του Νικόλα μπροστά στα μάτια της. Εν τω μεταξύ, ο Νίκολας καταφέρνει να ξεφύγει από τον απαγωγέα του.

Άγρια γη spoiler: Ο μικρός Νικόλας εξαφανίζεται

Η Όλγα προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο να κρατήσει μαζί το παιδί που δημιούργησαν. Ωστόσο, επιμένει να κάνει έκτρωση. Σε αντίποινα, η Όλγα στρατολογεί τον Χρήστο – τον φίλο της – για να τη βοηθήσει να εκτελέσει ένα σχέδιο εκδίκησης που θα άλλαζε δραματικά τη μοίρα όλων.

Ο γάμος της Ελπίδας με τον Στέφανο βρίσκεται σε κρίση λόγω της υπερβολικής ζήλιας του. Της λείπει ακόμα ο παιδικός της φίλος Νικόλας, ο οποίος εξαφανίστηκε όταν ήταν έφηβη. Η Όλγα έχει μετατραπεί σε σημαντική επιχειρηματία στην περιοχή. Ωστόσο, δείχνει αδυναμία στον Αλέξη, τον γιο της με τον σύζυγό της Αντώνη. Ο Μιχάλης υποφέρει πολύ όταν μαθαίνει ότι η ζωή του Άρη βρίσκεται σε κίνδυνο λόγω του τραυματισμού του. Την ίδια ώρα, ο Άρης μεταφέρεται από την Αφρική σε νοσοκομείο της Ελλάδας λόγω των τραυμάτων του.

Για την αρχική σελίδα « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler