ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο φόβος και τρόμος στα μάτια της Μυρτώς!

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα περνάει εφιαλτικές ώρες στο κρατητήριο, ενώ ο Άρης είναι χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, όμως παράλληλα στεναχωριέται για την Ελπίδα. Η Μυρτώ περνάει δύσκολες ώρες στα χέρια του Χρήστου. Η Όλγα αποφυλακίζεται και για ακόμα μια φορά λογομαχεί με τον Στάμου, ο οποίος της βάζει λόγια για τον Άρη, με αποτέλεσμα να τον υποψιάζεται, χωρίς να γνωρίζει πως την ίδια στιγμή ο Άρης και η κόρη της έχουν έρθει και πάλι κοντά. Έτσι λοιπόν, εκμυστηρεύεται στον Άρη, πως θέλει να πάει στον Στάμου με όπλο και να τον απειλήσει.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο φόβος και τρόμος στα μάτια της Μυρτώς!

Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης ψάχνει να βρει την Μυρτώ, ενώ εκείνη προσπαθεί να το ξανά σκάσει από τον Χρήστο, καθώς φοβάται πως θα την βλάψει. Παράλληλα, η Ελπίδα βρίσκεται σε αμήχανη θέση, καθώς ο Στέφανος ελπίζει πως θα φτιάξει η σχέση τους, ενώ η ίδια είναι ερωτευμένη με τον Άρη. Η Όλγα επισκέπτεται τον Στάμου και ανάμεσα τους ξεσπάει έντονος καυγάς. Λίγο αργότερα, εκείνος έχει ένα ατύχημα, το οποίο τον οδηγεί στην εντατική και όλες οι υποψίες για τον τραυματισμό του στρέφονται στην Γρίβα.

Ο Άρης ελπίζει πως θα την ξανά συλλάβουν, ενώ τα συναισθήματα της Ελπίδας μπερδεύονται και φοβάται για την εξέλιξη της υγεία του πατέρα της. Ταράζεται όμως ακόμα περισσότερο όταν μαθαίνει πως ο Άρης ήξερε για τις προθέσεις της μητέρας της και δεν την ενημέρωσε. Του ρίχνει ευθύνες, φέρνοντας τον σε δεινή θέση, καθώς εκείνος δεν μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια. Η εμπιστοσύνη που του είχε κλονίζεται για μια ακόμα μια φορά, ενώ την ίδια στιγμή, ο Άρης προσπαθεί να παγιδέψει την Όλγα, λέγοντας της να πάει στο τμήμα και να κατάθεση τι ακριβώς έγινε με τον Στάμου. Παράλληλα, ο Χρήστος στριμώχνει την Μυρτώ ερωτικά, κι εκείνη αντιδρά.

Ο Στέφανος θέλει πάση θυσία να συνεχίσει την ζωή του με την Ελπίδα, κι έτσι αυτή την φορά της λέει πως ο γιος τους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περπατήσει αν πάνε στην Βοστώνη.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler