Άγρια Γη spoiler: Ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη

Άγρια Γη spoiler: Η Όλγα γνωρίζει κρυφά τον Γιώργο, κάνει εξωσυζυγική σχέση μαζί του, ενώ η Ελπίδα και ο Κωστής σώζονται από βέβαιο πνιγμό χάρη στην παρέμβαση του Άρη, και μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Άγρια Γη spoiler: Ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη

Ο Στέφανος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αφού έμαθε για το ατύχημα. Εκεί γνώρισε τον Άρη, ο οποίος από την αρχή ήταν εχθρικός και καχύποπτος μαζί του, πιστεύοντας ότι είχε σχέση με την Ελπίδα. Εν τω μεταξύ, όλη η οικογένεια της Όλγας ανησυχεί βαθιά για τον Κωστή, ο οποίος εξακολουθεί να πονάει βαριά στο νοσοκομείο.

Ο Άρης, από την άλλη, ξεκινά ένα σχέδιο εκδίκησης εναντίον της Όλγας, έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί της χρόνια αργότερα. Στο μεταξύ, ο Χρήστος εκβιάζει τον Μιχάλη, απειλώντας τον να αποκαλύψει μυστικά στον Άρη, που σίγουρα δεν θέλει να γίνουν γνωστά. Η πιο έμπιστη φίλη της Ελπίδας, η Λένα, μαλώνει ξανά με τον Λουκά λόγω αλκοολισμού και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Με την ημέρα της επέμβασης του Κωστή να πλησιάζει, το άγχος όλων κορυφώθηκε, προκαλώντας ένταση στη σχέση τους. Η Όλγα διώχνει την αδελφή της την Ρόζα από το νοσοκομείο, αποδεικνύοντας ότι η κακή τους σχέση δεν θα βελτιωθεί ακόμα και σε δύσκολες στιγμές.

Για την αρχική σελίδα « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler