ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο Άρης αποφεύγει τον κίνδυνο για την ώρα

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο Γιώργος είναι αναστατωμένος με την απόφαση της Όλγας να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση της κόρης του και της ζητά να πάρει πίσω την επιταγή. Ενώ ο Μιχάλης και ο Μάνος προσπαθούν να βρουν στοιχεία υπέρ της Νάντιας χωρίς επιτυχία, ο Άρης αποφεύγει τον κίνδυνο και τώρα ανησυχεί μήπως η Όλγα ανακάλυψε την επίμαχη παιδική του φωτογραφία με τον πατέρα του.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Ο Άρης αποφεύγει τον κίνδυνο για την ώρα

Παράλληλα, δέχεται μια συγκινητική επίσκεψη από τη Μυρτώ στο νοσοκομείο. Η Ελπίδα, μαζί με τον Στέφανο και τον Κωστή, φτάνουν στη Βοστώνη αισιόδοξα, αλλά ο αγώνας για την παρέμβαση του παιδιού φτάνει στο αποκορύφωμά του. Η Νάντια ελπίζει ότι ένας παλιός της γνώριμος θα τη βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητά της.

Η απόφαση του Άρη να εξομολογηθεί το μυστικό του στον Γιώργο έχει ανησυχήσει τον Μάνο και τον Μιχάλη μήπως φτάσει η αλήθεια στα αυτιά της Όλγας. Ο Διοικητής προσκαλεί τη Μυρτώ στο τμήμα για να μάθει για το παρελθόν της οικογένειάς της. Ανησυχούν μήπως βγει η αλήθεια και τους δημιουργήσει προβλήματα.

Για να μην συμβεί αυτό, ο Διοικητής θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τη Μυρτώς και την οικογένειά της, προκειμένου να είναι προετοιμασμένος για τυχόν πιθανές συνέπειες. Είναι ξεκάθαρο ότι η κατάσταση είναι λεπτή, και όλοι είναι σε ετοιμότητα για το τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια.

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler