Άγρια Γη spoiler: Η σκληρή συμπεριφορά της Όλγας

Άγρια Γη spoiler: Ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης.

Άγρια Γη spoiler: Η σκληρή συμπεριφορά της Όλγας

Τα νέα ωστόσο μόνο καλά δεν είναι, αφού τον ενημερώνουν ότι αγαπημένος του φίλος έχει σχεδόν χάσει την όραση του από την επίθεση που δέχτηκαν. Στα επόμενα επεισόδια για την Άγρια Γη λοιπόν θα δούμε ότι ο Άρης είναι στο νοσοκομείο και σιγά-σιγά αρχίζει να επανέρχεται και θέλει ένα πράγμα. Να μάθει νέα για τον Μάνο.

Έτσι αποφασίζουν με τον Μιχάλη να τον κρατήσουν κοντά τους και όσο μπορούν να τον προστατέψουν από ότι βρεθεί στο διάβα τους. Από κει και πέρα, η Όλγα έχει πολύ σκληρή συμπεριφορά απέναντι στην Ελπίδα, κάτι που φέρνει αντιδράσεις όπως είναι απόλυτα λογικό. Μάλιστα η πρώτη θυμάται και την απαγωγή του μικρού Νικόλα πριν χρόνια, η οποία είχε ως κατάληξη τον θάνατο του Πέτρου μπροστά στα μάτια του ίδιου του παιδιού.

Για την αρχική σελίδα « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler