ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα θα καταλάβει την απάτη του τελικά!

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Ελπίδα συγκινείται πολύ που τον συναντά ξανά, η Όλγα όμως τον βλέπει με καχυποψία. Ο Θωμάς, από την άλλη, ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου. Ο Άρης ψάχνει τρόπους να ξεσκεπάσει τον Βλάση, ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να αποκαλυφθεί και η δική του ταυτότητα. Η Ελπίδα δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της, αφού πιστεύει πως ο Βλάσης είναι ο παιδικός της φίλος, ο Νικόλας. Ζητά λοιπόν από την Όλγα να μην είναι εχθρική μαζί του. Ο Θωμάς συστήνει τον Βλάση στον Στέφανο, χωρίς να αποκαλύψει τη συγγένεια που τους συνδέει.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα θα καταλάβει την απάτη του τελικά!

Ο Αλέξης κλείνεται στον εαυτό του και διώχνει την Άννα από το σπίτι. Ο Άρης ψάχνει τρόπο να εκθέσει τον Βλάση, αλλά εκείνος αποδεικνύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά, απειλώντας θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο του Άρη. Η Όλγα είναι πεπεισμένη ότι ο Νικόλας είναι απατεώνας. Βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο και ζητά τη βοήθεια του Μιχάλη. Ο Γιώργος κάνει πρόταση γάμου στη Νάντια, αλλά εκείνη νιώθει πιεσμένη από το παρελθόν της… Ο Άρης δείχνει να υποχωρεί στις απειλές του Βλάση εναντίον του Μάνου και αναγκάζεται να τον καλύψει στην πλεκτάνη του.

Παράλληλα, ζηλεύει βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάση στο κτήμα. Αυτό τον κάνει να αλλάξει γνώμη και να δώσει στην Όλγα το αρνητικό τεστ DNA, ώστε εκείνη να καταλάβει την απάτη του. Ο Μάνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για την επέμβασή του. Η Όλγα προσφέρει λεφτά στον Βλάση για να της αποκαλύψει πώς έμαθε όσα ξέρει για τον Νικόλα Γαλάνη και πού βρίσκεται εκείνος τώρα.

Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νάντια τού κρύβει πράγματα για το παρελθόν της. Αντώνης μαθαίνει ότι ο βιολογικός πατέρας του Αλέξη ήταν ο Πέτρος Γαλάνης και του το αποκαλύπτει. Η Ελπίδα και ο Άρης ζουν κρυφά τον έρωτά τους, ενώ ο Στέφανος υποψιάζεται πως η Ελπίδα έχει κρυφό δεσμό με τον Βλάση. Ο Χρήστος μαθαίνει πως η γυναίκα που κρύβεται μαζί του είναι η Μυρτώ Γαλάνη και αλλάζει στάση απέναντί της. Σύντομα την οδηγεί έξω από το παλιό της σπίτι… Ο Γρηγόρης και η Αθηνά την κρύβουν στο σπίτι τους. Εκεί συναντιέται επιτέλους με τον Στέφανο. Η Μυρτώ δείχνει πιο ήρεμη, πλαισιωμένη από την αγάπη και τη φροντίδα του Στέφανου και της Αθηνάς, ωστόσο η θέα της Όλγας στο παλιό της σπίτι θα την αναστατώσει.

Ο Άρης φοβάται πως η Μυρτώ έχει πέσει στα χέρια της Όλγας, και συνεργάζεται με τον Χρήστο για να τη βρουν. Αυτή η προσπάθεια έχει ως αποτέλεσμα η Όλγα να μάθει πως η Μυρτώ βρίσκεται στην «Άγρια Πλαγιά».

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler