ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα καταστρώνει σχέδιο για να τη διώξει

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάση, ο οποίος απειλεί την Όλγα πως αν δεν τον βοηθήσει θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Έτσι, εκείνη αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα καταστρώνει σχέδιο για να τη διώξει

Η Όλγα παθαίνει σοκ όταν συναντιέται με τη Μυρτώ στο χωριό. Κι ενώ εκείνη διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο, η Όλγα καταστρώνει σχέδιο για να τη διώξει. Έτσι, απειλεί τον Στέφανο ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να την προστατεύει και απαιτεί να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα. Ενώ αρχικά εκείνος δείχνει να υποκύπτει, τελικά ζητά τη βοήθεια του Άρη. Παράλληλα, ο Βλάσης καιροφυλακτεί στο νοσοκομείο, για να σκοτώσει τη Φιλιώ.

Η Όλγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της. Ένα προσωπικό της αντικείμενο, όμως, θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες υποψίες. Παράλληλα, υποκύπτει στις απειλές του Βλάση, κλέβει το όπλο του Λουκά και του το δίνει. Δυστυχώς όμως, εκείνος δεν σταματά εκεί. Θέλει και πλαστά χαρτιά για να μπορέσει να διαφύγει.

Η στιγμή που θα φύγει ο Αλέξης φτάνει και ο Άρης δεν καταφέρνει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Αθηνά και ο Γρηγόρης μαθαίνουν πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και αναρωτιούνται αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος πως είναι αδελφός του.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler