ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Αποκαλύπτει πως ο Νικόλας έχει πεθάνει!

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Η Όλγα ανακαλύπτει πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη και στη συνέχεια παγιδεύει τον Βλάση, κλείνοντας συμφωνία μαζί του δήθεν για να του πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας. Όμως, έχει ήδη κανονίσει με τον Άρη να τον βγάλει από τη μέση και να της φέρει πίσω τα λεφτά! Ο Αλέξης αποφασίζει να φύγει και αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, ενώ η Φιλιώ είναι εξαφανισμένη.

ΑΓΡΙΑ ΓΗ SPOILER: Αποκαλύπτει πως ο Νικόλας έχει πεθάνει!

Η Όλγα σχεδιάζει να ξεφορτωθεί τον Βλάση, ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει με τα πλαστά χαρτιά που του έχει προμηθεύσει ο Μιχάλης, την ώρα που η Μυρτώ εμφανίζεται στο χωριό και διεκδικεί την ταυτότητά της. Αθηνά και Γρηγόρης δεν αργούν να συνειδητοποιήσουν ότι ο Άρης και ο Στέφανος είναι αδέλφια!

Όταν Μιχάλης και Μάνος καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι, υποψιάζονται πως δεν το έκανε με τη θέλησή του. Ο Άρης, όμως, μαθαίνει από την Όλγα κάτι που τον σοκάρει και ανατρέπει τελείως την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη. Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάση και αυτός με τη σειρά του εκβιάζει την Όλγα για να τον βοηθήσει. Αυτή αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι, αλλά παράλληλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο.

Κι ενώ ο Άρης συγκρούεται με τον Μιχάλη και του ζητά να φύγει από το σπίτι, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει! Στο μεταξύ, ο Λουκάς συλλαμβάνει τον Στέφανο για την απόπειρα κατά της Φιλιώς, ενώ η συνάντηση της Όλγας και της Μυρτώς στο χωριό ανοίγει ένα νέο μέτωπο.

Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς, διεκδικεί πλέον την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο. Όμως, η Όλγα με τη σειρά της τον απειλεί ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη μητέρα του… Τότε κι αυτός παριστάνει πως κάνει πίσω, ενώ στην πραγματικότητα ζητά τη συμμαχία του Άρη για να εξουδετερώσουν τα σχέδιά της.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΆγρια ΓηΆγρια Γη spoiler