Άγρια Γη – Επεισόδιο 70, 71, 72, 73

Άγρια Γη – Επεισόδιο 70, 71, 72, 73 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη του ΣΚΑΪ …

Άγρια Γη – Επεισόδιο 70, 71, 72, 73

Άγρια Γη – Επεισόδιο 70

Η Αθηνά και ο Γρηγόρης μαθαίνουν πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και αναρωτιούνται αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος πως αυτός με τον Άρη είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης δίνει πλαστά χαρτιά στον Βλάσση για να μπορέσει να φύγει από την Άγρια Πλαγιά, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί έναν συνάδελφό του για τα καινούρια στοιχεία του Βλάσση. Η Όλγα ζητάει από τον Άρη να την προστατέψει από τον Βλάσση και του δίνει το όπλο της. Η Φιλιώ πέφτει σε κώμα. Γιώργος και Κατερίνα φοβούνται το χειρότερο. Ο Μιχάλης μπαίνει στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο, ενώ η σχέση του με τον Άρη έχει δεχτεί σοβαρό πλήγμα. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές καθώς τα δραματικά γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο… Ο Χρήστος δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, ενώ ο Γρηγόρης βρίσκει στο κτήμα κάτι που θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα

Άγρια Γη – Επεισόδιο 71

Όλο το χωριό πενθεί για τη Φιλιώ και ο Γιώργος και η Κατερίνα είναι καταρρακωμένοι. Παράλληλα, οι έρευνες για τον φόνο του Βλάσση ξεκινούν. Ένας νέος Διοικητής έρχεται από την Αθήνα και αναλαμβάνει επικεφαλής. Ο Μιχάλης βγαίνει από το νοσοκομείο και ο Άρης τον δέχεται σπίτι, διευκρινίζει όμως στον Μάνο ότι θα είναι προσωρινό. Εν τω μεταξύ, η Όλγα στήνει παγίδα στον Άρη. Λέει ψέματα στην κατάθεσή της και δεν επιβεβαιώνει το άλλοθί του. Έτσι εκείνος οδηγείται στο κρατητήριο, ως ύποπτος για τον φόνο. Από την άλλη πλευρά, ο Στέφανος ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι θέλει να προχωρήσουν το διαζύγιο και συμφωνούν να το ανακοινώσουν στον Κωστή μετά το ταξίδι στη Βοστώνη. Ο νέος Διοικητής υποπτεύεται ότι η Όλγα κρύβει την αλήθεια και την καλεί ξανά για κατάθεση.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 72

Η Όλγα φροντίζει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάσση. Όλοι αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο εκδικητής που σκότωσε τον Βλάσση. Ο Άρης αφήνεται ελεύθερος αφού κάποιος έχει πληρώσει την εγγύησή του. Κι ενώ όλοι πενθούν για τον χαμό της Φιλιώς, αναρωτιούνται ποιος μπορεί να είναι ο εκδικητής που σκότωσε τον Βλάσση. Όλοι υποψιάζονται την Όλγα, που όμως αρνείται επίμονα πως το έκανε εκείνη. Ο Άρης της ζητάει εξηγήσεις γιατί τον κάρφωσε στην αστυνομία, αλλά η Όλγα πάντα έχει μια ισχυρή δικαιολογία. Ωστόσο, φροντίζει να απαλλαγεί από ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να την ενοχοποιήσει για τον φόνο του Βλάσση. Κι ενώ, η Ελπίδα κι ο Αντώνης, καχύποπτοι μαζί της, επιμένουν να τους ομολογήσει την αλήθεια, ο Άρης, φροντίζει με τη σειρά του να την ενοχοποιήσει.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 73

Η Ελπίδα ζητάει τη βοήθεια του Αντώνη για να αποφυλακιστεί η Όλγα. Εκείνος δέχεται, αλλά με έναν όρο, που θα κάνει έξαλλη την Όλγα. Ο Διοικητής δεν πείθεται για την ενοχή της Όλγας και οι υποψίες του στρέφονται στον Στέφανο. Από την πλευρά του, ο Στέφανος συγκρούεται με την Όλγα για τη Μυρτώ. Εν τω μεταξύ, η Όλγα δίνει συμπληρωματική κατάθεση, που οδηγεί σε ανατροπή των δεδομένων της υπόθεσης και το σχέδιό της για να αποφύγει την κατηγορία για τον φόνο του Βλάσση έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Ο Στέφανος και η Ελπίδα ετοιμάζονται να πάνε στη Βοστώνη για τη θεραπεία του Κωστή, όμως μια παγίδα κατά του Στέφανου, οδηγεί στη σύλληψή του. Ο Μάνος και η Νάντια έχουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν τα εκφράζουν. Ο Άρης βάζει στην Όλγα την ιδέα πώς να πετάξει έξω από την εταιρία τον Αντώνη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγρια γη – Επεισόδιο 74, 75, 76, 77

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

Άγρια ΓηΆγρια Γη – Επεισόδιο 70Άγρια Γη – Επεισόδιο 71Άγρια Γη – Επεισόδιο 72Άγρια Γη – Επεισόδιο 73