Άγρια γη – Επεισόδιο 64, 65, 66, 67, 68, 69

Άγρια γη – Επεισόδιο 64, 65, 66, 67, 68, 69 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη του ΣΚΑΪ …

Άγρια γη – Επεισόδιο 64, 65, 66, 67, 68, 69

Άγρια γη – Επεισόδιο 64

Η επόμενη μέρα του πάρτι στο σπίτι του Άρη βρίσκει τον Μάνο και τη Νάντια να έχουν κοιμηθεί μαζί. Η κατάσταση ομηρίας της Ρόζας από τον Χρήστο λήγει επεισοδιακά, οδηγεί όμως σε νέα σύγκρουση της Ρόζας με την Όλγα. Ο Άρης κι η Ελπίδα συνεχίζουν να ζουν κρυφά τον έρωτά τους, αλλά η Ελπίδα νιώθει τύψεις, επειδή λέει ψέματα στον Κωστή. Παράλληλα, ο Άρης ψάχνει εναγωνίως τον Βλάσση, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Υποψιάζεται ότι η Όλγα έχει ήδη μάθει από εκείνον την πραγματική ταυτότητά του. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος αναλαμβάνει δράση και εφαρμόζει ένα παράτολμο σχέδιο, προκειμένου να βγάλει τον Βλάσση από τη μέση, ενώ ο Χρήστος κινδυνεύει να συλληφθεί και ζητάει τη βοήθεια του Μιχάλη. Κι ενώ ο Αλέξης ανακοινώνει στην Ελπίδα πως αποφάσισε να φύγει από τον τόπο τους και να κάνει μια νέα αρχή, η Κατερίνα, μετά την απόρριψη του Στέφανου, φεύγει από το ιατρείο. Την περιμένει όμως κι άλλη απογοήτευση, αυτή τη φορά από τον πατέρα της.

Άγρια γη – Επεισόδιο 65

Ενώ ο Μιχάλης αναγκάζεται να κρύψει τον Χρήστο απ’ την Όλγα, ο Στέφανος κρατά όμηρο τον Βλάσση για να τον εκφοβίσει και να τον αναγκάσει να φύγει απ’ το χωριό. Ο Θωμάς ανησυχεί μήπως μάθει ο Στέφανος την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Γιώργος επιτίθεται στον Στέφανο για την ερωτική απογοήτευση της Κατερίνας. Η Ελπίδα προετοιμάζει τον Κωστή για το ταξίδι της θεραπείας του, ενώ μαθαίνει σοκαρισμένη απ’ την Αθηνά και τον Γρηγόρη ότι ο Βλάσσης δεν είναι ο Νικόλας Γαλάνης. Η Ελπίδα συγκρούεται γι’ αυτό με την Όλγα, κατηγορώντας την για σκευωρία. Η Φιλιώ ανακαλύπτει τυχαία τον κρατούμενο Βλάσση και τον ελευθερώνει χωρίς να υποψιαστεί τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή της. Η Όλγα υποψιάζεται ότι ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη κι αποφασίζει να δράσει.

Άγρια γη – Επεισόδιο 66

Η Όλγα ανακαλύπτει πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη. Η Φιλιώ δεν εμφανίζεται στην ταβέρνα, ούτε στο σπίτι της και όλοι ανησυχούν ότι κάτι της έχει συμβεί. Η Όλγα παγιδεύει τον Βλάσση, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί του για να της πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζει με τον Άρη, να τον βγάλει από τη μέση και να της φέρει πίσω τα λεφτά. Ο Άρης ξέρει, πως αν ο Βλάσσης της αποκαλύψει την αλήθεια, η Όλγα θα βάλει άλλους να σκοτώσουν και τον Βλάσση και τον ίδιο. Η Ελπίδα, έχοντας μάθει το ψέμα του Βλάσση, του λέει να φύγει από την Άγρια Πλαγιά. Ο Αλέξης αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, αφού έχει αποφασίσει πια να φύγει μόνιμα στην Αθήνα. Στο μεταξύ, Μιχάλης και Μάνος καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι και υποψιάζονται πως μάλλον δεν έφυγε με τη θέλησή του. Η Φιλιώ βρίσκεται πολύ άσχημα χτυπημένη. Ο Άρης μαθαίνει από την Όλγα κάτι που τον σοκάρει και του ανατρέπει την εικόνα που είχε για τον Μιχάλη.

Άγρια γη – Επεισόδιο 67

Οι υποψίες για την απόπειρα κατά της Φιλιώς πέφτουν στον Βλάσση. Εκείνος εκβιάζει την Όλγα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα μπλέξει στην ιστορία τον Στέφανο. Η Όλγα αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι, αλλά παράλληλα καταστρώνει ένα νέο σχέδιο. Κι ενώ ο Άρης συγκρούεται έντονα με τον Μιχάλη και του ζητάει να φύγει από το σπίτι, η Όλγα αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως ο Νικόλας έχει πεθάνει. Όσο η Φιλιώ παλεύει για τη ζωή της, ένας νέος κίνδυνος την απειλεί. Εν τω μεταξύ, ο Λουκάς συλλαμβάνει τον Στέφανο για την απόπειρα εναντίον της. Μια αναπάντεχη συνάντηση προκαλεί σοκ στην Όλγα και απειλεί να ανατρέψει τα δεδομένα για αυτήν.

Άγρια γη – Επεισόδιο 68

Η συνάντηση της Όλγας με τη Μυρτώ στο χωριό ανοίγει νέο μέτωπο. Η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς, διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο, ενώ η Όλγα καταστρώνει σχέδιο να την διώξει. Έτσι, απειλεί τον Στέφανο ότι θα τον διασύρει, αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη Μυρτώ και απαιτεί απ’ αυτόν, να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα. Ο Στέφανος δείχνει να υποκύπτει, αλλά ζητάει τη συμμαχία του Άρη για να εξουδετερώσουν τα σχέδια της Όλγας. Παράλληλα, ο Βλάσσης καιροφυλακτεί στο νοσοκομείο, για να σκοτώσει τη Φιλιώ. Ενώ ο Άρης μαθαίνει τυχαία απ’ την Ελπίδα την πραγματική καταγωγή του Αλέξη, καθώς κι ότι εκείνος ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το χωριό για πάντα. Κι ενώ η Όλγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της, ένα προσωπικό αντικείμενο της Μυρτώς θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες επικίνδυνες υποψίες.

Άγρια γη – Επεισόδιο 69

Η Όλγα δεν ξέρει πως να δικαιολογήσει την έντασή της απέναντι στη Μυρτώ που τους έχει βάλει όλους σε υποψία. Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, αποσπά το όπλο του Λουκά και είναι πια απειλή για όλους. Ο Αλέξης είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει το χωριό και η Όλγα είναι απαρηγόρητη. Ο Βλάσσης εκβιάζει την Όλγα, την Αθηνά, αλλά και τον Μιχάλη, ζητώντας του πλαστά χαρτιά για να διαφύγει. Εκείνος υποκύπτει για να προστατεύσει τον Άρη, αλλά αυτό θα έχει κακή κατάληξη για τον ίδιο. Ο Άρης, απ’ την άλλη, αποχαιρετά με λύπη τον Αλέξη χωρίς να τολμήσει να του αποκαλύψει την αλήθεια. Η Ελπίδα φοβάται την εκδίκηση του Βλάσση. Παράλληλα, ο Μάνος αποφασίζει να διακόψει με την Άννα, ενώ η Αθηνά, που θυμάται τον σταυρό της Μυρτώς από παλιά, υποψιάζεται την αληθινή ταυτότητα του Άρη κι αποφασισμένη να φτάσει στην αλήθεια, στήνει ένα μικρό σχέδιο, πετυχαίνοντας τον σκοπό της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγρια γη – Επεισόδιο 70, 71, 72, 73, 74

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

Άγρια ΓηΆγρια Γη – Επεισόδιο 64Άγρια Γη – Επεισόδιο 65Άγρια γη – Επεισόδιο 66Άγρια γη – Επεισόδιο 67Άγρια γη – Επεισόδιο 68Άγρια γη – Επεισόδιο 69