Άγρια Γη – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Άγρια Γη – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη του ΣΚΑΪ …

Άγρια Γη – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Άγρια Γη – Επεισόδιο 51

Όσο η Όλγα είναι στο κρατητήριο, ο Αλέξης την υπερασπίζεται και μαζί με την Ελπίδα της συμπαραστέκονται, ενώ ο Αντώνης είναι απέναντί της. Ο Άρης χαίρεται με τη σύλληψη της Όλγας, αλλά παράλληλα στεναχωριέται για την Ελπίδα. Η Νάντια μετακομίζει από το σπίτι του Άρη και καταφέρνει να βγει ραντεβού με τον Γιώργο. Εν τω μεταξύ, η Άννα νιώθει ενοχές για την τροπή που έχει πάρει η ιστορία με τον Νίκο, τον Αλέξη και την Όλγα και το εκμυστηρεύεται στον Μάνο. Η Μυρτώ περνά ώρες αγωνίας δίπλα στον Χρήστο και προσπαθεί να το σκάσει. Κι ενώ η Όλγα βγαίνει από τη φυλακή και συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον Στάμου, που της βάζει λόγια για τον Άρη, προκαλώντας υποψίες εναντίον του, η Ελπίδα και ο Άρης έρχονται και πάλι κοντά.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 52

H Όλγα αποκαλύπτει στον Άρη την πρόθεσή της να πάει με όπλο στον Στάμου και να τον απειλήσει, ενώ ταυτόχρονα προσεγγίζει τους δικούς της ανθρώπους, σαν να τους αποχαιρετά. Ο Άρης υποψιάζεται πως η Όλγα δεν θα μείνει στις απειλές. Ο Μιχάλης προσπαθεί να εντοπίσει τη Μυρτώ, ενώ εκείνη ψάχνει και πάλι τρόπο να δραπετεύσει, φοβούμενη πως ο Χρήστος θα της κάνει κακό! Η Ρένα εξομολογείται στην Αρετή, πως η ίδια μπορεί να κάνει παιδιά και ότι πρέπει να εξεταστεί και ο Αντώνης, για να διαπιστώσουν αν το πρόβλημα το έχει αυτός. Η Αρετή απορεί, αφού ο Αντώνης έχει ήδη τον Αλέξη. Η σχέση του Γιώργου με τη Νάντια προχωράει, ενώ και ο Μάνος με την Άννα έρχονται πιο κοντά. Η Ελπίδα είναι σε δύσκολη θέση, αφού ο Στέφανος τρέφει αυταπάτες για τη σχέση τους, εκείνη όμως ξέρει πως δεν πρόκειται να γίνει κάτι, γιατί είναι ερωτευμένη με τον Άρη. Η επίσκεψη της Όλγας στον Στάμου έχει μία απροσδόκητα κακή εξέλιξη, που δεν περίμενε ούτε η ίδια.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 53

Το ατύχημα που ακολουθεί τον καβγά μεταξύ Όλγας και Στάμου και οδηγεί τον δεύτερο στην εντατική, φέρνει νέα αναστάτωση σε όλους. Ο Άρης ελπίζει στη σύλληψή της, ενώ η ίδια προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα και τον Αλέξη πως δεν του έκανε κακό και δεν ευθύνεται για το ατύχημά του. Η Ελπίδα νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα και ανησυχεί για την πορεία της υγείας του Στάμου. Θα ταραχτεί όμως ακόμη περισσότερο, όταν θα μάθει πως ο Άρης ήξερε τις κινήσεις και τους σκοπούς της μητέρας της για τον Στάμου και την άφησε στο σκοτάδι. Τον κατηγορεί και τον φέρνει σε δύσκολη θέση, αφού δεν μπορεί να της αποκαλύψει την αλήθεια. Έτσι, η εμπιστοσύνη κι η αγάπη που με τόσο κόπο τους έφερε κοντά, κινδυνεύει σοβαρά να γκρεμιστεί. Άγρια Γη – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Άγρια Γη – Επεισόδιο 54

Η Ελπίδα λέει στον Άρη ότι δεν τον εμπιστεύεται πια μετά τα τελευταία γεγονότα με την Όλγα. Παράλληλα, ο Χρήστος πλησιάζει τη Μυρτώ με ερωτική διάθεση που την αναγκάζει να αντιδράσει. Ο Άρης προσπαθεί να παγιδεύσει την Όλγα να πάει στο τμήμα και να ομολογήσει για το τι συνέβη με τον Στάμου. Ο Αντώνης δέχεται να κάνει εξετάσεις και το αποτέλεσμα τον εκπλήσσει. Η Ελπίδα κρατάει υπόλογη την Όλγα για την κατάσταση του Στάμου και το ότι δεν θέλει να τον δει να συνέρχεται. Η Άννα εξομολογείται στον Μάνο ότι δεν τα πάνε καλά με τον Αλέξη, με αποτέλεσμα οι δυο τους να έρθουν πιο κοντά. Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξαναπερπατήσει ο Κωστής αν πάνε στη Βοστώνη, με απώτερο σκοπό να την κερδίσει πίσω. Η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση για την εξαφάνιση της Μυρτώς και τα χάνει. Ο Στάμου συνέρχεται και βλέπει την Ελπίδα που τον έχει επισκεφθεί. Εκείνη του λέει ότι θέλει να κάνουν μια νέα αρχή ως πατέρας και κόρη.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 55

Ένα νέο πρόσωπο προσποιείται τον Νικόλα Γαλάνη και η απρόσμενη άφιξή του στο σπίτι της Όλγας σηματοδοτεί ανατροπές κι εξελίξεις όχι μόνο για τη ζωή της, αλλά για τη ζωή όλων στην Άγρια Πλαγιά. Ο Στάμου πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας κι ο θάνατός του γίνεται αφορμή για έντονη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και στην Όλγα. Η Ελπίδα την κατηγορεί και η Όλγα ανησυχεί πως θα χάσει την κόρη της. Ο Άρης συμπαραστέκεται στην Ελπίδα και κρύβει τον θυμό του, που η Όλγα τη γλύτωσε και πάλι. Παράλληλα, η Μυρτώ βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο, για να δραπετεύσει από τον Χρήστο, ενώ η Όλγα, από την πλευρά της, κάνει ό,τι μπορεί για να σταματήσει την αναζήτηση για τη Μυρτώ. Η Νάντια ανησυχεί μήπως ο Γιώργος μάθει το παρελθόν της, ενώ ο Αντώνης αναθέτει στον Γιώργο μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας τον σοκάρουν.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγρια γη – Επεισόδιο 56, 57, 58, 59, 60

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

Άγρια ΓηΆγρια Γη – Επεισόδιο 51Άγρια Γη – Επεισόδιο 52Άγρια Γη – Επεισόδιο 53Άγρια Γη – Επεισόδιο 54Άγρια Γη – Επεισόδιο 55