Άγρια Γη – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Άγρια Γη – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγρια γη του ΣΚΑΪ …

Άγρια Γη – Επεισόδιο 46, 47, 48, 49, 50

Άγρια Γη – Επεισόδιο 46

Η δημόσια δήλωση του Στάμου ότι η Όλγα του έκρυψε την ύπαρξη της κόρης τους, τους σοκάρει όλους. Κυρίως βέβαια την Ελπίδα, που νιώθει ότι με την αποκάλυψη αυτή, γκρεμίζεται όλη της η ζωή. Μάταια η Όλγα προσπαθεί να την προσεγγίσει και να της δικαιολογηθεί. Ο Άρης παρηγορεί την Ελπίδα που του εξομολογείται πως η μόνη της προσδοκία είναι να βρεθεί ο Νικόλας. Ο Θωμάς ανησυχεί στην προοπτική αυτή, αφού φοβάται για την αντίδραση του Στέφανου. Τελευταία στιγμή, η Όλγα φαίνεται να βρίσκει τον τρόπο, να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ της και να απαλλαγεί απ’ τις απειλές του Στάμου.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 47

Η συνάντηση της Ελπίδας με τον Στάμου δεν εξελίσσεται ομαλά. Η Ελπίδα ξεσπάει στη μητέρα της και την κατηγορεί, ότι αδιαφορεί για τα αισθήματά της. Η Όλγα επηρεάζεται και μετά από αυτό, χωρίζει τον Άρη. Ο Άρης βάζει σε εφαρμογή ένα νέο σχέδιο για να βρει στοιχεία για τον εξαφανισμένο του αδερφό, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με τον Βαγγέλη. Εν τω μεταξύ, η εργασία της Κατερίνας στο ιατρείο προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον Βαγγέλη. Ο Αλέξης, μετά την υποχώρηση του Νίκου στην υπόθεση της επίθεσης εναντίον του, αλλάζει στάση απέναντι στη μητέρα του. Οι προσπάθειες της Μυρτώς να βρει τον Στέφανο μέσα από την κλινική, πέφτουν στο κενό και η ψυχολογία της με όσα συμβαίνουν εκεί, κλονίζεται επικίνδυνα. Μετά από αυτό, αναγκάζεται να δράσει διαφορετικά κι ετοιμάζεται να το σκάσει. Ο Στάμου κάνει μια πρόταση στην Όλγα, που την εκπλήσσει.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 48

Ο Άρης αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Βαγγέλη ότι είναι ο Νικόλας Γαλάνης, ενώ ο Στάμου εκβιάζει την Όλγα ζητώντας της λεφτά για την προεκλογική του εκστρατεία, προκειμένου να μην την σύρει στα δικαστήρια για την υπόθεση του Νίκου Μπάκα. Η Όλγα προσπαθεί να μαζέψει το ποσό και ζητάει τη βοήθεια του Άρη για να τα παραδώσει ο ίδιος στον Στάμου. Ταυτόχρονα, ο Άρης ανησυχεί μην βρεθεί το dna του στο ξύλο, με το οποίο τον τραυμάτισε ο Νίκος, πράγμα που θα πρόδιδε την ταυτότητά του. Η Ρόζα μαλώνει με τον Λουκά γιατί θεωρεί ότι προσπαθεί να καλύψει την Όλγα, για την επίθεση που έγινε στον Μπάκα και τον Αλέξη. Ο Στέφανος βρίσκει το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύεται η Μυρτώ, όταν φτάνει όμως εκεί, διαπιστώνει πως η Μυρτώ έχει δραπετεύσει. Η Ελπίδα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το γεγονός πως είναι κόρη του Στάμου. Ο Μάνος καταλαβαίνει πως έχει αισθήματα για την Άννα. Η Μυρτώ κρύβεται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη και τρομαγμένη ανακαλύπτει πως δεν είναι μόνη της εκεί!

Άγρια Γη – Επεισόδιο 49

Η Όλγα δίνει στον Άρη τον σάκο με τα λεφτά για τον Στάμου και του λέει να περιμένει για το σημείο συνάντησης. Η Μυρτώ γνωρίζεται με τον Χρήστο και οι δυο τους μοιράζονται ένα γεύμα. Παράλληλα, ο Θωμάς αποκαλύπτει στην Αθηνά πως η ασθενής του Στέφανου είναι η Μυρτώ. Ο Γρηγόρης προτείνει να της μιλήσουν, αλλά ο Θωμάς εξηγεί ότι δραπέτευσε από το ίδρυμα. Η Όλγα εξομολογείται στην Ελπίδα ότι χρησιμοποίησε τα χρήματα που προορίζονταν για την αγορά αλόγων για να πληρώσει τον Στάμου. Το τεστ εγκυμοσύνης της Ρένας βγαίνει τελικά αρνητικό και η ίδια απογοητεύεται, αλλά η Αρετή είναι δίπλα της και την παρηγορεί. Ο Άρης φτάνει στο σημείο συνάντησης με τον άνθρωπο του Στάμου να είναι εκεί. Του δίνει τον σάκο με τα χρήματα, αλλά μια αστυνομική σειρήνα τον αποτρέπει από το να τα μετρήσει και φεύγει κατευθείαν. Αποδεικνύεται τελικά ότι ήταν ο Μιχάλης που ήθελε να βοηθήσει τον Άρη. Ο Χρήστος συνεχίζει να φέρεται φιλικά στη Μυρτώ, αλλά εκείνη ξαπλώνει στο στρώμα της, κρατώντας κρυφά ένα μαχαίρι. Ο Άρης γυρίζει σπίτι και μαζί με τη Νάντια πληροφορούν τον Μάνο για τη συνεργασία τους. Ο Στάμου ανακαλύπτει την απάτη και παίρνει την Όλγα τηλέφωνο για να ζητήσει εξηγήσεις. Εκείνη έξαλλη, έχοντας τον Άρη μπροστά της, τον ρωτάει τη συνέβη.

Άγρια Γη – Επεισόδιο 50

Ο Στάμου απειλεί την Όλγα για τα ψεύτικα χρήματα που θεωρεί ότι του έστειλε. Εκείνη προσπαθεί μάταια να τον πείσει ότι δεν τον ξεγέλασε. Ο Άρης ανυπομονεί να πετύχει το σχέδιό του και να τιμωρηθεί η Όλγα, ενώ με τη Νάντια στήνουν έναν καυγά για να πείσουν του άλλους ότι χώρισαν. Η Ελπίδα υπερασπίζεται την Όλγα στον Στάμου και τον φέρνει σε δύσκολη θέση. Ενώ ο Αντώνης, έξαλλος με την κατάχρηση της Όλγας, την απειλεί και ρίχνει ευθύνη στην Ελπίδα που του το απέκρυψε. Η Μυρτώ φαίνεται να έρχεται σε μια οικειότητα με τον Χρήστο, αλλά όχι για πολύ. Τέλος, η Όλγα αντιμετωπίζει αυτό που φοβόταν: τη σύλληψη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Άγρια γη – Επεισόδιο 51, 52, 53, 54, 55

Για την αρχική σελίδα της σειράς του ΟΠΕΝ –  « Άγρια γη » πατήστε ΕΔΩ

Άγρια ΓηΆγρια Γη – Επεισόδιο 46Άγρια Γη – Επεισόδιο 47Άγρια Γη – Επεισόδιο 48Άγρια Γη – Επεισόδιο 49Άγρια Γη – Επεισόδιο 50