Άγιος Έρωτας – Ξεσκεπάζει τον Παύλο Μαρκόπουλο

Άγιος Έρωτας – Απο τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς, οι σχέσεις γεμίζουν ίντριγκες και ανατροπές που κρατούν το ενδιαφέρον ζωντανό. Η Θάλεια, σύζυγος του ισχυρού επιχειρηματία Παύλου Μαρκόπουλου και μητέρα της Σοφίας και της Χλόης, αναλαμβάνει δράση όταν υποψιάζεται τον σύζυγό της.

Άγιος Έρωτας – Ξεσκεπάζει τον Παύλο Μαρκόπουλο

Η Χλόη διατηρεί σχέση με τον φτωχό εργάτη Αργύρη, γεγονός που προσθέτει επιπλέον στρώματα στις οικογενειακές εντάσεις. Η Θάλεια, γνωστή για την καλοσύνη της, επιθυμεί πίστη και ειλικρίνεια, αλλά δεν έχει πάντα τη δύναμη να διεκδικήσει αυτά που χρειάζεται. Μόνο όταν τα πράγματα φτάσουν στα άκρα αποφασίζει να δράσει. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος, αν και αυστηρός, επιδιώκει τη δύναμη με οποιοδήποτε κόστος και διατηρεί μια παράλληλη σχέση με τη Χριστίνα, τη σύζυγο του Κλεάνθη Βαρελά.

Μια κρίσιμη στιγμή φέρνει την Θάλεια να προσλάβει ντεντέκτιβ για να ανακαλύψει τις νυχτερινές δραστηριότητες του Παύλου. Παράλληλα, η Σοφία προφασίζεται αδιαθεσία για να αναβάλει το ραντεβού με τον αρραβωνιαστικό της, Χάρη, και αποφασίζει να επισκεφθεί κρυφά το ξενοδοχείο «Ζεύς», όπου ο Παύλος και η Χριστίνα συναντώνται μυστικά. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα γεμίζει αγωνία, καθώς κάποιος παρακολουθεί τις κινήσεις τους. Η ένταση κορυφώνεται, ενώ οι μυστικά και οι προδοσίες προμηνύουν ανατροπές που θα αλλάξουν τις ζωές όλων. Στην καρδιά της σειράς, η αναζήτηση της αλήθειας και η αντιμετώπιση των συναισθημάτων κυριαρχούν.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας