Άγιος Έρωτας – Ξεφτιλίζει τους παράνομους εραστές και καταρρέει

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, η Θάλεια θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αλήθεια για τη σχέση του Παύλου και της Χριστίνας. Όταν η Θάλεια συνειδητοποιεί τι συμβαίνει, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τον πατέρα Νικόλαο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, αποκαλύπτει τα πάντα:

Άγιος Έρωτας – Ξεφτιλίζει τους παράνομους εραστές και καταρρέει

«Ο Παύλος και η Χριστίνα είναι μαζί», του λέει με λυγμούς, και ο πατέρας Νικόλαος προσπαθεί να την παρηγορήσει. «Θέλεις να τελειώσεις μαζί του;», τη ρωτάει, και εκείνη κουνάει το κεφάλι της καταφατικά. Ο πατέρας Νικόλαος αποφασίζει να τη βοηθήσει. Χωρίς καθυστέρηση, την πηγαίνει με το αυτοκίνητό του στο εξοχικό, όπου ο Παύλος έχει δημιουργήσει την ερωτική του φωλιά με τη Χριστίνα. Όταν φτάνουν, η Θάλεια αντιμετωπίζει τον Παύλο. «Γνώριζες και δεν μου είπες τίποτα», του λέει με ένταση. «Δεν ήθελα να σας πληγώσω», απαντά εκείνος, προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Η ένταση αυξάνεται όταν η Θάλεια ακούει θόρυβο από την κρεβατοκάμαρα. Χωρίς να χάσει χρόνο, μπαίνει μέσα και βρίσκει τον Παύλο και την Χριστίνα να κάνουν έρωτα. Οι δύο εραστές παγώνουν μόλις τη βλέπουν. Ο Παύλος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, «Να σου εξηγήσω», αλλά η Θάλεια δεν θέλει να ακούσει. «Εσύ Χριστίνα ήσουν φίλη μου», της φωνάζει γεμάτη οργή. Η Χριστίνα, τρέμοντας ντύνεται βιαστικά, ψιθυρίζει: «Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι τώρα». Αλλά η Θάλεια την αντιμετωπίζει άμεσα. «Δεν χρειάζεται να πεις τίποτα», της λέει αποφασιστικά, και σπρώχνει τη Χριστίνα μακριά της.

Ο Παύλος προσπαθεί να την συγκρατήσει, αλλά η Θάλεια τον σπρώχνει και τον χτυπάει με γροθιές. «Με κοροϊδεύατε και οι δύο. Και να σου η φίλη μου!» φωνάζει, ενώ η Χριστίνα ψιθυρίζει ένα δειλό «Συγγνώμη». «Είσαι ερωτευμένη;» της φωνάζει η Θάλεια και τη χτυπάει δυνατά στο πρόσωπο. Σε ένα ξέσπασμα οργής, αρπάζει τη Χριστίνα από τον λαιμό και τη χτυπάει στο έπιπλο. «Σε είχα σαν οικογένεια», της φωνάζει με απόγνωση. Ο Παύλος προσπαθεί να χωρίσει τις δύο γυναίκες, καθώς η Χριστίνα αιμορραγεί από το χτύπημα. Η Θάλεια, εκτός εαυτού, τους απειλεί και τους δύο: «Μη σας ξαναδώ μπροστά μου».

Η Χριστίνα, προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα, της λέει: «Θάλεια, συγχώρα με». Όμως, η Θάλεια της απαντά με σκληρότητα: «Να σε συγχωρήσει ο Θεός, όχι εγώ. Ποτέ!». Μετά την ανακάλυψη της προδοσίας, η Θάλεια νιώθει ότι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Γεμάτη απόγνωση και προδοσία, δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τις επόμενες κινήσεις της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του “Άγιου Έρωτα”, η Θάλεια είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί τόσο την Χριστίνα όσο και τον Παύλο για το θέατρο που έπαιζαν τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ