Άγιος Έρωτας – Τρεις γυναίκες σε ρόλους κλειδιά κάνουν την ανατροπή

Άγιος Έρωτας – Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Μαρία Κατσανδρή και η Ηρώ Μουκίου ερμηνεύουν κεντρικούς ρόλους στη νέα σειρά εποχής που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50 σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Οι ηθοποιοί αποκαλύπτουν τις ιστορίες των ηρωίδων τους, οι οποίες προσθέτουν βάθος και ενδιαφέρον στην πλοκή της σειράς.

Άγιος Έρωτας – Τρεις γυναίκες σε ρόλους κλειδιά κάνουν την ανατροπή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται τη Χριστίνα, μια δυναμική γυναίκα με έφεση στην εξουσία. Είναι παντρεμένη με τον μεγαλογαιοκτήμονα Κλεάνθη Βαρελά αλλά διατηρεί εξωσυζυγική σχέση με τον ισχυρό Παύλο Μαρκόπουλο. Ο χαρακτήρας της Χριστίνας είναι περίπλοκος, καθώς συνδυάζει την ευθραυστότητα με τη σκληρότητα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρει ότι η Χριστίνα, αν και κάνει κακές επιλογές, είναι βαθιά πληγωμένη και αγωνίζεται να επιβιώσει. Τονίζει πως δεν υπάρχει απόλυτα καλός ή κακός χαρακτήρας, αλλά η κατανόηση των κινήτρων του καθενός είναι σημαντική για την ερμηνεία του ρόλου.

Η Μαρία Κατσανδρή ενσαρκώνει τη Βιργινία, ενώ η Ηρώ Μουκίου υποδύεται τη Σμαρώ μια γυναίκα που φτάνει στα άκρα για να προστατεύσει την οικογένεια της. Οι ηρωίδες τους συνθέτουν μια πολυδιάστατη εικόνα της εποχής και εμπλουτίζουν την πλοκή με τις δικές τους ιστορίες και προκλήσεις. Στην ιστορία, η μικρή επαρχιακή πόλη ελέγχεται από τον ισχυρό γαιοκτήμονα Παύλο Μαρκόπουλο, και η άφιξη του θεολόγου πατέρα Νικόλαου προκαλεί αναταράξεις στην κοινότητα. Ο πατέρας Νικόλαος, που επιστρέφει με σκοπό να εκδικηθεί για την οικογενειακή του τραγωδία, ερωτεύεται την 18χρονη κόρη του Μαρκόπουλου, Χλόη, και αυτό δημιουργεί ηθικά και πνευματικά διλήμματα.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εκφράζει την ικανοποίησή της για τον ρόλο της, αναγνωρίζοντας τη σημασία της καλά δομημένης πλοκής, των εξαιρετικών συντελεστών και της στήριξης του καναλιού στην επιτυχία της σειράς. Η Χριστίνα κάνει πράγματα που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της ζωής των άλλων ανθρώπων αλλά και της δικής της. Ρισκάρει και ζει στα άκρα.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας