Άγιος Έρωτας – Τρεις Γυναίκες με τον πιο κομβικό ρόλο στη σειρά

Άγιος Έρωτας – Στη νέα σειρά του Alpha, τρεις γυναίκες κάνουν την ανατροπή. Η σειρά μας εισάγει στη ζωή μιας μικρής πόλης, όπου η άφιξη ενός γοητευτικού ιερέα και καθηγητή θεολογίας ενθουσιάζει τους κατοίκους. Το μυστήριο γύρω από την άφιξή του αυξάνει την αγωνία, ενώ η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άνδρα της περιοχής παρουσιάζεται ως η μεγαλύτερη δοκιμασία για αυτόν.

Άγιος Έρωτας – Τρεις Γυναίκες με τον πιο κομβικό ρόλο στη σειρά

Η σειρά εξετάζει τη δύναμη του ανθρώπου απέναντι σε πάθη, μίσος και έρωτα. Η Σμαρώ Μανωλοπούλου, την οποία υποδύεται η Ηρώ Μουκίου, είναι η χήρα που εργάζεται ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της Χριστίνας και του Κλεάνθη Βαρελά. Η Σμαρώ, μητέρα δύο παιδιών, δείχνει καλοσύνη και προστατευτικότητα αλλά κρύβει δυναμισμό και πολλά μυστικά. Η Βιργινία, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Κατσανδρή, εργάζεται ως οικονόμος για την οικογένεια του Παύλου Μαρκόπουλου. Ενσωματωμένη στην οικογένεια λόγω της μακροχρόνιας εργασίας της εκεί, η Βιργινία αγαπά τα παιδιά της οικογένειας, ιδιαίτερα τη Χλόη, και διαθέτει εξυπνάδα και αφοσίωση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη υποδύεται τη Χριστίνα, μια εντυπωσιακή γυναίκα με ισχυρή έλξη προς την εξουσία και τους ισχυρούς άνδρες. Η Χριστίνα είναι ερωτευμένη με τον Παύλο Μαρκόπουλο και κάνει ό,τι μπορεί για να τον κερδίσει. Οι ιστορίες των τριών γυναικών συνθέτουν μια δραματική αφήγηση που υπόσχεται έντονη εξέλιξη και συγκινήσεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας