Άγιος Έρωτας – Τον στέλνει φυλακή με την κατηγορία του βιασμού

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Άγιος Έρωτας” του ALPHA, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι συγκλονιστικές. Η υπόθεση του βιασμού που αναγκάζεται να καταγγείλει η Χλόη, κόρη του πιο ισχυρού άντρα της περιοχής, στέλνει τον νεαρό αγαπημένο της πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Άγιος Έρωτας – Τον στέλνει φυλακή με την κατηγορία του βιασμού

Η σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την ένταση της ιστορίας που συνδυάζει ίντριγκα, παράνομους έρωτες, ψέματα και εκδίκηση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Χλόη, μια 17χρονη κόρη που υφίσταται την ασφυκτική πίεση του πατέρα της, αναζητά καταφύγιο στην αγκαλιά ενός φτωχού αγοριού. Το κορίτσι, θύμα της οικογενειακής πίεσης, ακολουθεί τον έρωτά της με πάθος, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Αρχικά, οι δύο νέοι κρατούν τη σχέση τους κρυφή για να αποφύγουν προβλήματα με τον ισχυρό πατέρα της Χλόης.

Ωστόσο, η αποκάλυψη της σχέσης τους ανατρέπει τα πάντα. Ο πατέρας, ανένδοτος να δεχτεί την ένωση της κόρης του με έναν φτωχό, προβαίνει σε απάνθρωπες ενέργειες για να τον απομακρύνει. Δηλώνει ψευδώς ότι ο νεαρός βίασε την κόρη του, και η αστυνομία, υπό την επιρροή του ισχυρού άντρα, σπεύδει να τον συλλάβει. Όταν τον εντοπίζουν, τον οδηγούν στη φυλακή με κίνδυνο ακόμα και την εκτέλεση. Η Χλόη, βλέποντας το σκληρό πρόσωπο του πατέρα της, νιώθει υπεύθυνη και προσπαθεί να βοηθήσει τον αγαπημένο της.

Παρά τις προσπάθειές της, ο πατέρας της την απομακρύνει και οι δύο νέοι καταλήγουν δυστυχισμένοι, θύματα του πλούσιου άντρα που δεν διστάζει να καταστρέψει τα πάντα για να προστατεύσει την οικογενειακή του τιμή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας