Άγιος Έρωτας – Το σκοτεινό παρελθόν του Ιερέα έρχεται στο φως

Άγιος Έρωτας – Η νέα καθημερινή δραματική σειρά “Άγιος Έρωτας” σύντομα θα κατακτήσει τις οθόνες μας μέσα από την έντονη αφήγησή της. Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας φέρνει αναταραχές στην ήσυχη μικρή πόλη που επιλέγει να εγκατασταθεί.

Άγιος Έρωτας – Το σκοτεινό παρελθόν του Ιερέα έρχεται στο φως

Πέρα από τη γοητεία του, κρύβει βαθιά μυστικά, σκοτεινά σχέδια για εκδίκηση που παίρνουν σάρκα και οστά καθώς ο χρόνος περνάει. Τον περιμένει μια απρόσμενη δοκιμασία στο πρόσωπο της νεαρής κόρης του πλουσιότερου άνδρα της περιοχής, μια σύγκρουση ανάμεσα σε αγάπη και μίσος που θα αναστατώσει τη ζωή και των δύο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες αυτής της αναπάντεχης έλξης, ούτε ο ιδιος ο ιερέας, ο οποίος θα βρει την πίστη του να τεστάρετε κάτι που δεν περίμενε.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Η μουσική της σειράς είναι μια δημιουργία του Στέφανου Κορκολή. Στο καστ συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί όπως οι Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Ταμίλα Κουλίεβα, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ελευθερία Πάλλα, Ηλίας Βαλάσης, Μιχάλης Πανάδης, και Ιφιγένεια Καραμήτρου.

“Άγιος Έρωτας” υπόσχεται να είναι μια ανατρεπτική και συναρπαστική εμπειρία, που θα καθηλώσει το κοινό με τις εντάσεις της και τις ζωντανές ερμηνείες των ηθοποιών της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά