Άγιος Έρωτας – Το πάθος φουντώνει ξανά για Κλεάνθη – Σμαρώ

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις φέρνουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή των ηρώων. Ο Κλεάνθης και η Σμαρώ, μετά από καιρό, αποφασίζουν να έρθουν ξανά κοντά και να γίνουν ζευγάρι. Ο Κλεάνθης, παίρνοντας μια αποφασιστική στροφή στη ζωή του, ανακοινώνει στη σύζυγό του, Χριστίνα, πως ο γάμος τους δεν έχει πλέον προοπτική και ζητά διαζύγιο.

Άγιος Έρωτας – Το πάθος φουντώνει ξανά για Κλεάνθη – Σμαρώ

Παρά την εξωσυζυγική της σχέση με τον Παύλο, η Χριστίνα αντιδρά έντονα, κυρίως επειδή ανησυχεί για τις αντιδράσεις της μικρής κοινωνίας της Στέρνας. Ωστόσο, ο Κλεάνθης δεν υποχωρεί. Φεύγει από το σπίτι και αποφασίζει να μείνει σε ξενοδοχείο, όπου εργάζεται πλέον η Σμαρώ. Όταν την συναντά, της αποκαλύπτει ότι η σχέση του με τη Χριστίνα έχει λήξει οριστικά. Παρόλο που ο Κλεάνθης εκφράζει το ενδιαφέρον του να είναι μαζί με τη Σμαρώ, εκείνη παραμένει επιφυλακτική.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επιμονή και οι πράξεις του Κλεάνθη αποδεικνύουν ότι νοιάζεται πραγματικά για εκείνη, οδηγώντας τους τελικά να γίνουν ζευγάρι. Παράλληλα, η προσοχή τους επικεντρώνεται στον γιο τους, τον Αργύρη, που βρίσκεται πλέον στην Αθήνα. Η σχέση τους θα περάσει από πολλές δοκιμασίες, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, καθώς νέες προκλήσεις αναμένεται να αναδυθούν στην ιστορία τους.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ