Άγιος Έρωτας – Το νέο teaser της σειράς κόβει την ανάσα

Άγιος Έρωτας – Ο «Άγιος Έρωτας» κάνει την πρεμιέρα του στον Alpha, έτοιμος να καθηλώσει τους τηλεθεατές με μια συγκλονιστική ιστορία. Το νέο teaser της σειράς αφήνει τους πάντες άναυδους, λίγες μέρες πριν την έναρξη της προβολής της. Η σειρά θέτει το ερώτημα: πόσο ανθεκτικός μπορεί να είναι ο άνθρωπος απέναντι στα πιο ισχυρά συναισθήματα, όπως το μίσος και ο έρωτας;

Άγιος Έρωτας – Το νέο teaser της σειράς κόβει την ανάσα

Η πλοκή επικεντρώνεται στον πατέρα Νικόλαο, έναν νέο και γοητευτικό ιερέα και καθηγητή θεολογίας, που φτάνει σε μια μικρή πόλη, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κατοίκων. Κανείς δεν γνωρίζει τους λόγους της άφιξής του, ενώ ακόμα και ο ίδιος δεν μπορεί να προβλέψει τη δοκιμασία που τον περιμένει. Η Χλόη, η νεαρή κόρη του ισχυρού Παύλου Μαρκόπουλου, θα σταθεί η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που ενσαρκώνει τον πατέρα Νικόλαο, δηλώνει ότι ο ρόλος αυτός δεν είναι απλώς ένας ακόμα χαρακτήρας ή σενάριο, αλλά θίγει βαθιά και ουσιαστικά ζητήματα.

Εξηγεί ότι η σειρά εξετάζει τη διαλεκτική σχέση του ανθρώπου με τον Θεό, την πάλη μεταξύ αρετής και κακίας, και τη μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, ειδικά όταν ο πρωταγωνιστής ασκεί το λειτούργημα του ιερέα. Ο Γκοτσόπουλος αναρωτιέται τι μπορεί να οδηγήσει έναν άνθρωπο να απαρνηθεί τα εγκόσμια και να αφιερωθεί στη σωτηρία των ψυχών. Αναρωτιέται επίσης πώς ένας νεαρός ιερέας αντιμετωπίζει την αδικία, την οργή και τα ανθρώπινα συναισθήματα σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις.

Η Δανάη Παππά υποδύεται τη Χλόη και θεωρεί τον ρόλο της πρόκληση, τόσο λόγω της νεαρής ηλικίας του χαρακτήρα, όσο και λόγω της εποχής. Εκφράζει τον ενθουσιασμό της για την ευκαιρία να ενσαρκώσει έναν τέτοιο ρόλο σε μια σειρά εποχής, που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’50. Η ίδια ανυπομονεί να συνεργαστεί με την ομάδα των συντελεστών, γεγονός που αποτέλεσε έναν ακόμα λόγο για τη συμμετοχή της στη σειρά.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας