Άγιος Έρωτας – Το καστ της νέας σειράς του Alpha

Άγιος Έρωτας – Η νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει μια νέα σειρά στο κοινό του ALPHA με τον τίτλο “Άγιος Έρωτας”. Αυτή η σειρά, που θα αναλάβει την prime time ζώνη στη θέση “Σασμού” στις 7 Ιουλίου, η οποία σηματοδοτεί τον επίλογο της δημοφιλούς σειράς μετά από τρεις επιτυχημένες σεζόν.

Άγιος Έρωτας – Το καστ της νέας σειράς του Alpha

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έχουν ήδη ανακοινωθεί: η Δανάη Παππά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Γιάννης Τσορτέκης και ο σπουδαίος ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Παπανικολάου, σε μια εντυπωσιακή τηλεοπτική παρθενική εμφάνιση. Βασισμένη στη χιλιανή τηλενουβέλα “Perdona Nuestros Pecados” («Ας μετανοήσουμε για τις αμαρτίες μας»), αυτή η νέα εκδοχή υπόσχεται να μην μοιάζει με τις κλασικές μεξικάνικες σειρές που έχουν κατακλύσει τις οθόνες μας.

Στο επίκεντρο της πλοκής είναι ένας νεαρός ιερέας, περικυκλωμένος από κοινωνικές συγκρούσεις, δολοπλοκίες και έντονες πάθειες. Από τον ισχυρό γαιοκτήμονα που κρύβει σκοτεινά μυστικά μέχρι τις εξουσιαστικές συμμαχίες και τις ανελέητες δολοφονίες, η σειρά υπόσχεται να προσφέρει ανελέητη αγωνία και ένταση. Πέραν αυτών, οι τηλεθεατές θα ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα που θα διαπλέκεται με τις καθημερινές και τις εξαιρετικές στιγμές των χαρακτήρων, υπόσχοντας να κρατήσει το κοινό σε αγωνία σε κάθε επεισόδιο.

Με αυτήν τη νέα σειρά, το ALPHA φέρνει ένα φρέσκο ανέμελο αεράκι στην ελληνική τηλεοπτική σκηνή, υποσχόμενο ένα ταξίδι συναισθημάτων και ανατροπών που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

SPOILERΆγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας νέα σειράΓιάννης Τσορτέκηςδανάη παππάεπόμενα επεισόδιαέρχεται στον alphaΚατερίνα Παπουτσάκη