Άγιος Έρωτας – Το ένοχο μυστικό της Σμαρώς ξεσκεπάζεται

Άγιος Έρωτας – Η Χριστίνα αυξάνει την αντιπάθειά της προς την υπηρέτρια της Σμαρώ, θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση της στο σπίτι του Κλεάνθη. Συμμαχός της Χριστίνας γίνεται η κόρη της, Ειρήνη, η οποία ανακαλύπτει ένα κρυφό μυστικό.

Άγιος Έρωτας – Το ένοχο μυστικό της Σμαρώς ξεσκεπάζεται

Η Σμαρώ, νιώθοντας την απειλή για τον γιο της, ζητάει τη βοήθεια του Κλεάνθη για τον γιο τους, και η Ειρήνη το ακούει. Στο μεταξύ, η Χλόη καταφέρνει να συναντήσει τον Αργύρη στην κάμαρη του παπα-Νικόλα, αλλά η συνάντησή τους αποδεικνύεται μοιραία όταν τους ανακαλύπτει ο πατέρας της. Ο Κλεάνθης προσπαθεί να συγκρατήσει το μίσος του Παύλου για τον Αργύρη, ενώ η Χριστίνα αρχίζει να εργάζεται στο κατάστημα του παράνομου εραστή της, του Παύλου. Η Ολυμπία γεμίζει με αμφιβολίες για τον πατέρα Νικόλαο το μυαλό του Παύλου, ο οποίος της ζητάει να ερευνήσει το παρελθόν του ιερέα.

Στο μεταξύ, ο πατήρ Νικόλαος επισκέπτεται το τελευταίο μέρος που θα περίμενε κανείς να βρει έναν ιερέα, έναν οίκο ανοχής. Ο πατέρας Νικόλαος στον οίκο ανοχής ζητάει να δει την Πετρούλα. Κι όντως τη βρίσκει σε ένα δωμάτιο να καθαρίζει. Αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του. Εκείνη χαίρεται που τον βλέπει και τον ρωτάει αν προχωράει το σχέδιο. «Ναι, έχω ήδη γνωρίσει αρκετούς από τους κατοίκους της περιοχής. Κανείς δεν υποψιάζεται ποιος είμαι», της απαντάει. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω το κακό που μας έκαναν ούτε το κοριτσάκι μου και δεν θα ησυχάσω αν δεν πάρω εκδίκηση για τον χαμό του» του λέει.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας