Άγιος Έρωτας – Την σπρώχνει στην αγκαλιά του ιερέα

Άγιος Έρωτας – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα προκαλέσουν αναταραχή, καθώς ξεσπά εμφύλιος πόλεμος μεταξύ της Χλόης και του πατέρα της λόγω της φυλάκισης του αγαπημένου της. Σύμφωνα με πληροφορίες του serfare.com, ο ισχυρός πατέρας της Χλόης τιμωρεί με φυλάκιση τον σύντροφο της κόρης του, γιατί ανήκει σε χαμηλότερη κοινωνική τάξη.

Άγιος Έρωτας – Την σπρώχνει στην αγκαλιά του ιερέα

Η Χλόη, ανυπόμονη και θυμωμένη, ξεσπά στον πατέρα της, απειλώντας να εγκαταλείψει το σπίτι αν δεν απελευθερώσει τον αγαπημένο της. Παρά την αδυναμία που νιώθει γι’ αυτήν, ο πατέρας δείχνει τη σκληρή του πλευρά και της απαγορεύει όχι μόνο να βγει από το σπίτι, αλλά και να επιλέξει τον άντρα που θα παντρευτεί. Οργισμένη, η Χλόη μαζεύει βιαστικά τα πράγματά της, ενώ η μητέρα της προσπαθεί να την εμποδίσει. Σε κατάσταση πανικού και απογοήτευσης, η Χλόη φεύγει από το σπίτι, διακηρύσσοντας στον πατέρα της ότι δεν πρόκειται να τον ξαναδεί και ότι τον έχει διαγράψει από τη ζωή της.

Παρά την συναισθηματική του θλίψη, ο πατέρας της δεν την εμποδίζει αλλά την προτρέπει να μην επιστρέψει ποτέ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Χλόη, γεμάτη δάκρυα, αναζητά καταφύγιο και τελικά καταφεύγει στον νέο Ιερέα του χωριού. Ο Ιερέας την ηρεμεί και της προσφέρει στέγη, δίνοντάς της χρόνο να αποφασίσει την πορεία της.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας