Άγιος Έρωτας – Την κάνει δική του μέσα στον αχυρώνα

Άγιος Έρωτας – Η νέα δραματική σειρά εποχής «Άγιος Έρωτας» κάνει πρεμιέρα σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 και υπόσχεται να μαγνητίσει το κοινό. Το νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον Alpha καθηλώνει με την έντασή του, παρουσιάζοντας τη Χλόη έτοιμη να ενδώσει στον μεγάλο έρωτά της. Όμως, ο αυστηρός πατέρας της, Παύλος, τους εντοπίζει και αποφασίζει να τιμωρήσει τον άντρα που ατίμασε την κόρη του, χωρίς καμία διάθεση για έλεος.

Άγιος Έρωτας – Την κάνει δική του μέσα στον αχυρώνα

Παράλληλα, ο πατήρ Νικόλαος φτάνει στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας, νωρίτερα από το αναμενόμενο. Οι κάτοικοι εντυπωσιάζονται από την εμφάνιση του νέου, γοητευτικού και πολύ νεότερου ιερέα, που αναλαμβάνει τον ρόλο του προκατόχου του. Στο μεταξύ, ο ισχυρός επιχειρηματίας της περιοχής, Παύλος Μαρκόπουλος, ετοιμάζει τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας του καταστήματός του, και όλοι οι κάτοικοι παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Ωστόσο, πίσω από την φαινομενική γιορτινή ατμόσφαιρα, κρύβονται έρωτες, μυστικά και ζήλειες που απειλούν να διαλύσουν τις σχέσεις των ανθρώπων.

Κατά τη διάρκεια του αγιασμού από τον πατέρα Νικόλαο, αποκαλύπτεται η σχέση της Χλόης με τον Αργύρη, έναν φτωχό εργάτη του πατέρα της. Αυτή η αποκάλυψη οδηγεί σε τραγικές συνέπειες για το ζευγάρι. Η Χλόη, απελπισμένη, αναζητά βοήθεια και καταλήγει στην πόρτα του πατρός Νικολάου. Ο ιερέας τη συνεφέρνει και εκείνη τον ικετεύει να τη βοηθήσει. Παρά τις αντιξοότητες, ο Αργύρης επιμένει να διεκδικεί τη Χλόη, ενώ ο Παύλος αναστατωμένος εισβάλλει στο σπίτι των Μανωλόπουλων ψάχνοντας την κόρη του. Ο πατήρ Νικόλαος, με την παρέμβασή του, πείθει τη Χλόη να επιστρέψει σπίτι, καταφέρνοντας προσωρινά να ηρεμήσει την κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ