Άγιος Έρωτας – Θάβει την πίστη του για χάρη του έρωτα

Άγιος Έρωτας – Η νέα δραματική σειρά υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό του Alpha, με μια έντονη ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη. Ένας νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας φέρνει αναστάτωση στην περιοχή με την άφιξή του.

Άγιος Έρωτας – Θάβει την πίστη του για χάρη του έρωτα

Ωστόσο, πίσω από τη γοητεία του κρύβονται σκοτεινά μυστικά, καθώς αναζητά εκδίκηση. Ο νεαρός δεν υποψιάζεται ότι η κόρη του ισχυρότερου άντρα της πόλης θα γίνει η μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του. Πώς μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει τα πάθη του, τον έρωτα και το μίσος; Το σενάριο της σειράς γράφουν οι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος. Η μουσική επιμέλεια ανήκει στον Στέφανο Κορκολή, που δημιουργεί μοναδικές μελωδίες για την ιστορία.

Στο καστ συμμετέχουν ταλαντούχοι ηθοποιοί, όπως οι Δημήτρης Παπανικολάου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά και Ταμίλα Κουλίεβα, προσφέροντας δυνατές ερμηνείες. Η σειρά εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha και αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με την πρωτότυπη θεματολογία της. Οι θεατές θα παρακολουθήσουν μια ανατρεπτική ιστορία γεμάτη πάθη συγκρούσεις και αγάπη, που θα τους κρατήσει σε αγωνία από το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά