Άγιος Έρωτας – Σοκ – Σκοτώνει τον εκβιαστή του

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Παύλος Μαρκόπουλος προχωρά σε ακραίες πράξεις, μετατρέποντας τον εαυτό του σε δολοφόνο. Ο Παύλος, παντρεμένος με τη Θάλεια, διατηρεί παράνομη σχέση με την καλύτερή της φίλη, τη Χριστίνα.

Άγιος Έρωτας – Σοκ – Σκοτώνει τον εκβιαστή του

Η Θάλεια, υποψιαζόμενη την απιστία, αναθέτει σε έναν ντετέκτιβ να τον παρακολουθεί. Όταν ο Παύλος λαμβάνει έναν ανώνυμο φάκελο με φωτογραφίες που τον εκθέτουν, συνειδητοποιεί πως κάποιος γνωρίζει το μυστικό του. Ανακαλύπτοντας ότι ο ντετέκτιβ τον εκβιάζει, αποφασίζει να δράσει προτού ο κλοιός στενέψει γύρω του. Ο Παύλος κανονίζει συνάντηση με τον εκβιαστή του, και οι δύο εμφανίζονται οπλισμένοι. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο ντετέκτιβ βγάζει το περίστροφό του και στοχεύει τον Παύλο, όμως εκείνος τον αιφνιδιάζει.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πυροβολεί τον άντρα και τον σκοτώνει, βγάζοντάς τον από τη μέση. Παρά τη δολοφονία, ο Παύλος συνεχίζει την παράνομη σχέση του με τη Χριστίνα, αποφασισμένος να μη βρεθεί κανείς εμπόδιο στα σχέδιά του. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που τον ενοχοποιούν δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Ο πατήρ Νικόλαος έχει δει τις αποδείξεις της απιστίας του Παύλου και πλέον γνωρίζει το επικίνδυνο μυστικό του.

Τα επόμενα επεισόδια προμηνύονται γεμάτα ένταση, καθώς ο Παύλος προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη του, ενώ η αλήθεια απειλεί να αποκαλυφθεί, δημιουργώντας ένα κλίμα συνεχούς απειλής και ανατροπών.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

 
Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ