Άγιος Έρωτας – Σκοπός ζωής η εκδίκηση για τον Πατέρα Νικόλαο

Άγιος Έρωτας – Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται με την άφιξη του πατέρα Νικόλαου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), του νέου ιερέα και καθηγητή θεολογίας. Ο νεαρός ιερέας συνδυάζει τη γοητεία και τις ανοιχτές ιδέες του με μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Άγιος Έρωτας – Σκοπός ζωής η εκδίκηση για τον Πατέρα Νικόλαο

Η παρουσία του δεν είναι τυχαία, ούτε και η επιλογή του να εγκατασταθεί στην πόλη αυτή. Όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω του, αν και κανείς δεν γνωρίζει ότι αναζητά εκδίκηση για μια παλιά αδικία. Στο τρέιλερ της σειράς, διαφαίνεται η οργή και η απογοήτευση του πατέρα Νικόλαου, καθώς τον βλέπουμε να ξεσπά, να προσεύχεται και να παρηγορεί μια γυναίκα με τις φράσεις «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Ο πόνος και το μίσος που έχει μέσα του συνδέονται με μια τραγική ιστορία.

Ο ίδιος δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η ζωή του θα εξελισσόταν έτσι, και οι δύσκολες μέρες του έχουν πλέον καθορίσει τη ζωή του. Η αυτοκτονία της αδελφής του, μετά από έναν βιασμό από άγνωστο δράστη, έχει αφήσει μια βαθιά πληγή, και η απόφαση της αδελφής του να αυτοκτονήσει λόγω της εγκυμοσύνης της, έχει εντείνει την ανάγκη του για εκδίκηση. Η μητέρα του, η Πετρούλα Μιχαλέα (Μαρίνα Ψάλτη), αποφασίζει να αναζητήσει τον υπεύθυνο για τον θάνατο της κόρης της, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα.

Η Πετρούλα εργάζεται ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής και πιέζει τον γιο της να βρει τον ένοχο, διαρκώς χειριστική και αποφασισμένη. Η ζωή του πατέρα Νικόλαου περιπλέκεται ακόμα περισσότερο όταν γνωρίζει τη Χλόη (Δανάη Παππά), την κόρη του ισχυρότερου άντρα της περιοχής, Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Παρόλο που αρχικά στηρίζει τη Χλόη στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, σύντομα ανακαλύπτει ότι έχει ερωτευτεί αυτή την κοπέλα. Ωστόσο, η μητέρα του είναι σφοδρά αντίθετη σε αυτή τη σχέση, φοβούμενη ότι ο πατέρας της Χλόης μπορεί να είναι ο δράστης της δολοφονίας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας