Άγιος Έρωτας – Πετάει το ράσο και ζει έναν παθιασμένο έρωτα

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας», θα παρακολουθήσουμε ανατρεπτικές εξελίξεις. Ο νεαρός ιερέας και καθηγητής θεολογίας αντιμετωπίζει την πιο δύσκολη πρόκληση της ζωής του. Η νέα καθημερινή δραματική σειρά του Alpha υπόσχεται να μας κρατήσει σε αγωνία με μια ισχυρή ιστορία αγάπης.

Άγιος Έρωτας – Πετάει το ράσο και ζει έναν παθιασμένο έρωτα

Η άφιξή του αναστατώνει μια μικρή πόλη, καθώς το γοητευτικό πρόσωπό του κρύβει σκοτεινά μυστικά. Στην πραγματικότητα, ο νεαρός δεν ήρθε μόνο για να διδάξει, αλλά αναζητά εκδίκηση. Κανείς δεν υποψιάζεται τις κρυφές του προθέσεις, ούτε καν η νεαρή κόρη του ισχυρότερου άντρα στην περιοχή. Αυτή η συνάντηση θα αποδειχθεί καθοριστική για την πορεία του. Αναρωτιόμαστε πόσο ανθεκτικός μπορεί να είναι απέναντι στα έντονα συναισθήματα του έρωτα και του μίσους. Οι σεναριογράγοι Άγγελος Χασάπογλου και Στέλλα Βασιλαντωνάκη υπογράφουν το σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Η πρωτότυπη μουσική του Στέφανου Κορκολή προσθέτει ακόμη περισσότερη ένταση στην αφήγηση. Η σειρά εστιάζει στις εσωτερικές συγκρούσεις του ήρωα και στις ανατροπές που τον περιμένουν. Οι επερχόμενες στιγμές θα μας κρατήσουν σε εγρήγορση, καθώς η ένταση και τα συναισθήματα φτάνουν σε κορύφωση. Αναμένουμε με ανυπομονησία να ανακαλύψουμε την εξέλιξη αυτής της συναρπαστικής ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά