Άγιος Έρωτας – Παρατάει την Χριστίνα και μπλέκει με την Σμαρώ

Άγιος Έρωτας – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA, οι θεατές θα παρακολουθήσουν έναν απροσδόκητο χωρισμό που ανατρέπει την πλοκή. Η Χριστίνα επιστρέφει στο σπίτι της, έτοιμη να αντιμετωπίσει τον Κλεάνθη, ο οποίος της έχει νέα. “Αποφάσισα να μείνουμε λίγο χώρια για να σκεφτούμε το μέλλον του γάμου μας”, της λέει. “Εσύ η ίδια λες ότι δεν έχουμε τίποτα και δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρούμαστε σε κάτι που έχει τελειώσει.”

Άγιος Έρωτας – Παρατάει την Χριστίνα και μπλέκει με την Σμαρώ

Η Χριστίνα αντιδρά έντονα, λέγοντας του πως δεν μπορεί να την εγκαταλείψει. “Είμαστε παντρεμένοι! Τι θα πει ο κόσμος;” Ο Κλεάνθης όμως, της απαντά αδιάφορα, ότι δεν τον ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Μετά τον χωρισμό, μαζεύει τα πράγματά του και μετακομίζει σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί, τον επισκέπτεται η Σμαρώ, που θέλει να κλείσει κάθε πιθανότητα επανένωσης. Ο Κλεάνθης της εξηγεί ότι η σχέση του με τη Χριστίνα έχει ήδη τελειώσει, γεγονός που την κάνει να ελπίζει σε μια νέα αρχή.

Εν τω μεταξύ, η Χριστίνα βιώνει έντονες πιέσεις από τη Θάλεια. Αυτή, υποψιασμένη για μια πιθανή σχέση της Χριστίνας με τον άντρα της, την ανακρίνει. “Είπες το πρωί ότι είσαι χάλια εξαιτίας ενός άντρα. Ποιος είναι;”. Παρ’ όλα αυτά, η Χριστίνα καταφέρνει να κρατήσει μυστικό τον πραγματικό λόγο της αναστάτωσής της, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια της Θάλειας και πείθοντάς την ότι δεν υπάρχει κάτι παράνομο ανάμεσα στον Παύλο και σε αυτήν.

Για την αρχική σελίδα « Άγιος Έρωτας » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Άγιο έρωταςΆγιος έρωτας alpha tvΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος έρωτας επομενα επεισόδιαΆγιος έρωτας σποιλερΆγιος έρωτας τρειλερ