Άγιος Έρωτας – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Άγιος Έρωτας – Η νέα δραματική σειρά εποχής «Άγιος έρωτας» έρχεται στον Alpha για να καθηλώσει το κοινό με τις ανατροπές και το μυστήριο της πλοκής της. Στο πρώτο επεισόδιο, ο πατήρ Νικόλαος, ένας νεαρός και γοητευτικός ιερέας, φτάνει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, αναλαμβάνοντας χρέη θεολόγου σε Γυμνάσιο και ιερέα της κοινότητας. Παρά τη φαινομενικά ήρεμη άφιξή του, το παρελθόν του κρύβει έναν σκοπό: να αποκαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο της αδελφής του.

Άγιος Έρωτας – Όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Οι κάτοικοι της πόλης αγνοούν τον πραγματικό λόγο της παρουσίας του, με μοναδική εξαίρεση τη μητέρα του, την Πετρούλα Μιχαλέα, που την υποδύεται η Μαρίνα Ψάλτη. Η Πετρούλα είναι μια βαθιά θρησκευόμενη γυναίκα με βαρύ παρελθόν, που εργάζεται ως καθαρίστρια σε οίκο ανοχής. Η ίδια γνωρίζει τις υποψίες του γιου της, ότι πίσω από την αυτοκτονία της κόρης της ίσως κρύβεται ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο πιο ισχυρός άντρας της περιοχής και πατέρας της Χλόης, της νεαρής γυναίκας που θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη δοκιμασία για τον πατήρ Νικόλαο.

Η Μαρίνα Ψάλτη, μιλώντας για τον ρόλο της, αναφέρει ότι η Πετρούλα ζει με τον φόβο πως, αν ο πατήρ Νικόλαος αποκαλύψει την αλήθεια, θα διστάσει να καταγγείλει τον υπεύθυνο στην αστυνομία, για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπά. Η πρώτη συνάντηση μητέρας και γιου συγκλονίζει, ενώ οι αντιδράσεις των χωριανών στην έλευση του νέου ιερέα προετοιμάζουν το έδαφος για τις αποκαλύψεις που ακολουθούν. Σταδιακά, οι ήρωες θα φανερώσουν τα κρυμμένα μυστικά τους, ανοίγοντας τον δρόμο για τις επόμενες δραματικές εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας Ηρώ ΜουκίουΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας