Άγιος Έρωτας – Οι Πρωταγωνιστές και οι Ρόλοι τους στης Νέα Σειρά του ALPHA

Άγιος Έρωτας – Ο ALPHA ετοιμάζει μια νέα σειρά για την επερχόμενη τηλεοπτική σεζόν με τίτλο «Άγιος Έρωτας», στην οποία οι βασικοί πρωταγωνιστές θα αναλάβουν αντιφατικούς ρόλους, ενσαρκώνοντας καλούς και κακούς χαρακτήρες. Αυτοί είναι οι ρόλοι των πρωταγωνιστών.

Άγιος Έρωτας – Οι Πρωταγωνιστές και οι Ρόλοι τους στης Νέα Σειρά του ALPHA

Αρχικά, η Κατερίνα Παπουτσάκη, θα υποδυθεί την Χριστίνα, την ερωμένη του Παύλου Μαρκόπουλου και παντρεμένη με τον Κλεάνθη, συνεργάτη του εραστή της, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γιάννης Τσορτέκης. Είναι επιστήθια φίλη με την σύζυγο του Παύλου, στον ρόλο της οποίας θα δούμε την Ταμίλα Κουλίεβα. Η ίδια είναι μια γυναίκα ήσυχη που κοιτάζει το σπιτικό της και τις κόρες της και υποτάσσεται στον σκληρό άντρα της. Φυσικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η σχέση των δυο γυναικών θα γίνει εχθρική μόλις αποκαλυφθεί ο παράνομος δεσμός.

Η Ελευθερία Πάλλα θα παίξει την αδερφή της Χριστίνας, Χλόη, η οποία υποφέρει από την υπερβολική προτίμηση του πατέρα τους προς την αδερφή της. Στην σειρά θα συμμετάσχει επίσης η Ηρώ Μουκίου στον ρόλο της Σμαρώς, υπηρέτριας της Χριστίνας, που θα την ταλαιπωρήσει. Η Σμαρώ είναι χήρα και μητέρα του νεαρού εργάτη που έχει ερωτευτεί η Χλόη, ενώ έχει και μια κόρη. Επιπλέον, η σειρά θα περιλαμβάνει τους: Μαρίνα Ψάλτη, Μαρία Κατσανδρή, Θανάση Κουρλάμπα, Καλλιρόη Μυριαγκού, Ηλία Βαλάση, Μιχάλη Πανάδη, Γιάννη Εγγλέζο, Γιούλη Γεωργακοπούλου, Κώστα Κονταράτο, Ιφιγένεια Καραμήτρου, και Αντιγόνη Μακρή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα Κουλίεβα