Άγιος Έρωτας – Ο Σασμός δίνει σκυτάλη στον Άγιο έρωτα

Άγιος Έρωτας – Το κανάλι της Κηφισιάς ανακοίνωσε το νέο του επικό έργο, “Αγιος Έρωτας”, το οποίο θα αντικαταστήσει τον Σασμό μετά από τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας. Η νέα σειρά εποχής θα τοποθετηθεί στα Χανιά και στο Ναύπλιο μετά τον εμφύλιο πόλεμο, φέρνοντας στο προσκήνιο έναν νεαρό παπά που επιστρέφει στην πατρίδα του.

Άγιος Έρωτας – Ο Σασμός δίνει σκυτάλη στον Άγιο έρωτα

Ο νεαρός παπάς, αποφασισμένος να βρει ηρεμία στα Χανιά, θα βρει αντί για αυτήν έναν απαγορευμένο έρωτα με τη νεαρή κόρη του πρύτανη της περιοχής. Αν και γνωρίζει την απαγόρευση αυτής της σχέσης, τα αισθήματά του κατακλύζουν τη λογική του, ανοίγοντας τον δρόμο για ένα δραματικό ενδιαφέρον που θα καθηλώσει τους θεατές. Η σειρά, βασισμένη στο σενάριο των Αγγέλου Χασάπογλου και Ρένας Ρίγγα, θα σκηνοθετηθεί από τον Σπύρο Μιχαλόπουλο.

Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι θα αποδοθούν σε κορυφαίους ηθοποιούς, όπως η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Γιάννης Τσορτέκης, που επιστρέφουν στη μικρή οθόνη μετά από προηγούμενες επιτυχίες. Επιπλέον, η Δανάη Παππά και η Ταμίλα Κουλίεβα θα συμμετάσχουν στη σειρά, όπως επίσης ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ο Δημήτρης Παπανικολάου που θα κάνει την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση, ενισχύοντας το καστ των ηθοποιών και της παραγωγής.

Με αυτήν την επερχόμενη σειρά, ο ALPHA αναμένει να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στην τηλεοπτική αγορά, προσφέροντας στους θεατές μια συναρπαστική ιστορία απαγορευμένου έρωτα και ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο πλαίσιο της εποχής της μυθοπλασίας.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά