Άγιος έρωτας – Ο ρόλος της Μαρίνας Ψάλτη στη σειρά

Άγιος έρωτας – Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά εποχής του Alpha «Άγιος Έρωτας» υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό. Στη σειρά, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος υποδύεται έναν νεαρό ιερέα και καθηγητή θεολογίας, η άφιξη του οποίου αναστατώνει μια μικρή πόλη. Ο ιερέας, πέρα από την ομορφιά και τη γοητεία του, κρύβει μυστικά που τον οδήγησαν σ’ αυτό το μέρος με συγκεκριμένο σκοπό.

Άγιος έρωτας – Ο ρόλος της Μαρίνας Ψάλτη στη σειρά

Η παρουσία του τραβά όλα τα βλέμματα, μερικά από τα οποία είναι ιδιαίτερα έντονα, παθιασμένα, γεμάτα είτε μίσος είτε έρωτα. Οι παράνομες συναντήσεις, τα απαγορευμένα φιλιά, τα μυστικά και οι ίντριγκες δημιουργούν έναν ιστό γεμάτο έρωτες και δολοφονίες. Η οργή, οι εκρήξεις και το μίσος δίνουν τη θέση τους σε μια προσευχή και μια ικεσία που κλείνουν με τις λέξεις: «Κουράγιο μάνα. Η δικαίωση θα ‘ρθει». Η σπουδαία ηθοποιός Μαρίνα Ψάλτη θα υποδυθεί τη μητέρα του πρωταγωνιστή. Καθώς η πλοκή εξελίσσεται, ανοίγουν πολλές ιστορίες και αναδύονται ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις.

Ποια είναι τα κίνητρα του ιερέα και γιατί αναζητά τη δικαίωση; Ποιες δοκιμασίες θα πρέπει να αντιμετωπίσει; Η σειρά υπόσχεται να προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία γεμάτη συναισθηματικές εντάσεις, αποκαλύπτοντας τα μυστικά του παρελθόντος και του παρόντος, μέσα από δυνατές ερμηνείες και καλογραμμένο σενάριο. “Άγιος Έρωτας” έρχεται να χαρίσει στιγμές αγωνίας, πάθους και συγκίνησης, κρατώντας το κοινό σε εγρήγορση μέχρι την τελευταία στιγμή.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειρά