Άγιος Έρωτας – Ο Πατέρας Νικόλαος στο Σταυροδρόμι του Έρωτα

Άγιος Έρωτας – Η νέα σειρά του ALPHA, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με την πλοκή της, όπου δύο γυναίκες διεκδικούν τον πατέρα Νικόλαο. Από την αρχή, ο Νικόλαος εντυπωσιάζεται από την ευστροφία και την αγάπη της Χλόης για τη ζωή.

Άγιος Έρωτας – Ο Πατέρας Νικόλαος στο Σταυροδρόμι του Έρωτα

Την υποστηρίζει στη μάχη της να κατακτήσει το μέλλον της. Ωστόσο, σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα πραγματικότητα. Η σχέση του με τη Χλόη τον βυθίζει σε ένα βασανιστικό δίλημμα: να ακολουθήσει την πίστη του ή να υποκύψει στα συναισθήματά του. Ο δρόμος του Θεού ή της καρδιάς του θα καθορίσει το μέλλον του. Παράλληλα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ενσαρκώνει τη Χριστίνα, μια γυναίκα παντρεμένη με τον πλούσιο γαιοκτήμονα Κλεάνθη (Γιάννης Τσορτέκης). Παρόλο που η Χριστίνα απολαμβάνει οικονομική άνεση, διατηρεί παράλληλη σχέση με τον Παύλο Μαρκόπουλο.

Η σύζυγος του Παύλου, Θάλεια (Ταμίλα Κουλίεβα), γνωρίζει για την παράνομη σχέση τους, αλλά επιλέγει τη σιωπή. Παρ’ όλα αυτά, η Χριστίνα βρίσκει στον πατέρα Νικόλαο έναν ακόμα άντρα που την γοητεύει. Αυτό την φέρνει σε σύγκρουση με τη Χλόη, καθώς οι δύο γυναίκες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά του Νικόλαου. Η σειρά θα φέρει στο προσκήνιο έντονα συναισθήματα και εσωτερικές συγκρούσεις, με τον πατέρα Νικόλαο να πρέπει να επιλέξει μεταξύ της πίστης του και των αδυναμιών του, ενώ δύο ισχυρές γυναίκες παλεύουν για την αγάπη του.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

Άγιος ΈρωταςΆγιος Έρωτας αλφαΆγιος Έρωτας Δανάη ΠαππάΆγιος Έρωτας Δημήτρης ΓκοτσόπουλοςΆγιος Έρωτας εξελίξειςΆγιος Έρωτας επεισόδιαΆγιος Έρωτας ηθοποιοίΆγιος Έρωτας νέα σειράΆγιος Έρωτας Ταμίλα ΚουλίεβαΜυθοπλασία αγιος έρωτας